HRVATIMA SEDAM RUTA, SRBIMA JEDNA!

Autor: mediji

Vesti

13.12.2017

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loukost kompanija Izidžet objavila je da će otvoriti novu liniju u Srbiji, dok je istovremeno najavila sedam novih ruta u susednoj Hrvatskoj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Izi džet je objavio da uvodi liniju Beograd-Bazel sa aerodroma "Nikola Tesla"

Izi džet je objavio da uvodi liniju Beograd-Bazel sa aerodroma "Nikola Tesla".

Kako pišu hrvatski medji, Izidžet očekuje rekordno leto sledeće godine, s više od 3.100 letova i 540.000 mesta koje nudi na letovima u Hrvatsku u julu i avgustu.

Izidžet širenje u Hrvatskoj nastavlja otvaranjem sedam novih ruta, uključujući četiri iz Pule i to za Bazel, Liverpul, London Southend i Milano Malpensu, saopšteno je sa aerodroma Split. 

Podsetivši kako Izi džet opslužuje 46 ruta iz četiri hrvatske vazdušne luke - Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra, sa pulskog aerodrome navode kako je ta kompanija zadnjih dvanaest meseci prevezla rekordan broj putnika u i iz Hrvatske i to više od 910.000, što je 35 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
keja

13.12.2017 11:58

Normalno, Hrvatska je turistička zemlja. Godišnje u Hrvatsku u prvih devet mjeseci ove godine došlo 17 milijuna turista, koji su ostvarili 97,2 milijuna noćenja...