JEREMIĆ SE BAŠKARI U NJUJORKU: Bori se za srpski narod - NA MENHETNU?

Autor: Tanjug

Vesti

13.12.2017

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar Vuk Jeremić, koji tvrdi da se bori za prava građana, uživao je u Njujorku, na klizanju. Da stvar bude još gora, nametnuo je to javno na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju sa Rokfeler centra.

RepublikaFoto: Tanjug
Razbaškareni političar

Političar u pokušaju Vuk Jeremić baškari se u Njujorku, što je, bez imalo stida, dokumentovao fotografijom na kojoj uživa u noćnom klizanju u Rokfeler centru.

Izgleda da ovako opozicioni lideri, pa i Jeremić, zamišljaju borbu za prava naroda - bahanališući se po inostranstvu.

- U Srbiji se danas teško živi - bila je parola sa kojom je Jeremić započeo svoju predizbornu predsedničku kampanju. Ipak vidimo da, dok narod teško živi, Jeremić uživa i živi u najluskuznijim hotelima i apartmanima.

 

Christmas time in New York. Great hopes for a better year. ???? #newyork #manhattan #rockefellercenter #christmas #greatexpectations

A post shared by Вук Јеремић (@jeremic_vuk) on Dec 12, 2017 at 8:41pm PST

Ovo opet postavlja pitanje odakle Jeremiću ovoliko novca? Podsećamo da je za vreme ministrovanja za četiri noćenja u prestižnom njujorškom hotelu "Intercontinental" novcem građana Srbije platio 4.123 dolara, odnosno 1.030 dolara za jedno noćenje. U jednom od najluksuznijih hotela "St Regis" u Njujorku, Jeremić je za dva noćenja platio 2.768 dolara, odnosno neverovatnih 1.384 dolara za jedno noćenje, i to novcem građana Srbije "koji teško žive".

Novac je možda stigao od novih prijatelja sa kojima se viđa u poslednje vrema. Prema nekim navodima novi Jeremićevi prijatelji i ljudi koji su se svesrdno uključili u njegovu kampanju su dvojica kontroverznih biznismena - Zoran Bašanović i Milan Narančić, poznatiji kao Limun. 

RepublikaFoto: Tanjug
Uživanje po svetu, pa u Srbiji glumi žrtvu

Bašanović, koji je već duže vreme potrčko makedonskog premijera Zorana Zaeva, najmanje tri puta se u poslednjih nekoliko meseci sastao sa Narančićem, a prema nekim pisanjima jedna od tema njihovih razgovora bila je i podrška Vuku Jeremiću koga Zoran Zaev želi da dovede na vlast u Srbiji.

Inače mediji su još ranije pisali da Bašanović i Narančić, koji je svojevremeno u javnosti pominjan kao pripadnik grupe "surčinski klan", još pre tri godine su uplovili u sklapanje poslovnih aranžmana u Rumuniji i Grčkoj.

Istražni organi sumnjaju da novac koji je Bašanović uložio u ove poslove, ukupno oko dva miliona evra, potiče od ilegalne provizije koju je sadašnji Zaevov potrčko uzeo za sebe od prodaje imovine Republike Srbije na teritoriji opština Kotor i Tivat.

Narančić je nedavno bio i gost na slavi Đurđic kod Bašanovića, a kako otkriva jedan izvor, surčinski biznismen tom prilikom sedeo je za stolom pored vlasnika jednog srpskog medija koji je otvoreno vodio kampanju protiv Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ivana

13.12.2017 11:16

Verovatno od onih para sto su godinama crpeli iz konsaltinga raznih i naduvanih kirija za rezidencije

Zaposlena

13.12.2017 11:19

A gde je ostatak ekipe, famozni kolumnista Jovanovic, svi preko reda zaposeni i nekvalifikovani u MIP.

kati

13.12.2017 13:21

Pa sta ce covek, pun je love od srpskog naroda! Mora malo da sopinguje po Njujorku.

ll

13.12.2017 13:22

Ima se moze se!