VULIN: Napad na Vučića još uvek nerazjašnjen!

Autor: Tanjug

Vesti

13.12.2017

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Sarajevu da je dve godine prošlo od pokušaja ubistva tadašnjeg premijera, sada predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, te da za to još niko nije kažnjen.

RepublikaFoto: Tanjug/G. STANKOVIĆ
Vulin: Da se kazne odgovorni

- Da se takvo nešto desilo u Srbiji, mi bismo učinili sve da se dođe do istine i krivci bi bili pronađeni i kažnjeni - istakao je Vulin, prenela je Fena.

Na pitanje novinara o Kosovu, ministar Vulin je istakao da je to deo Srbije i teško mu je, kako je kazao, da razume kada neko traži da neka zemlja bude čuvana u priznatim granicama, ali s druge strane da traži da Srbija bude manja ili drugačije organizovana.

- To nije dobro. Kad čujete tako nešto morate reagovati - naveo je Vulin na konferenciji za novinare nakon razgovora sa bosanskohercegovačkom koleginicom Marinom Pendeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
vitki

13.12.2017 12:29

Sramota Izetbegovića koji nije,niti će ikada biti prijatelj srpskoga naroda!

Ela

13.12.2017 12:42

Da se to desilo u Srbiji da napadnu nekog od predstavnika BiH to bi bio svetski skandal.

Saran

13.12.2017 12:49

Cudno je sto nisu pronadjeni akter pokusaja ubistva Vucica, a jos cudnije sto se danas ni posle dve godine ne zna nista ama bas nista o organizatorima. Tada je svaki cosak bio pokriven kamerama. Pa kako je moguce da niko nista tamo ne zna?

Ela

13.12.2017 13:21

Krivci ce kad tad ispastati.