CIA PLANIRA DA UBIJE VUČIĆA!

Autor:

Vesti

13.12.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je na listi za odstrel američke centralno-obaveštajne agencije, upozorava Dejan Lučić, publicista i geopolitičar.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/Fotomontaža
CIA ubija visoke čelnike država

Kako Srpski telegraf saznaje, povod za radikalan obračun sa srpskim šefom države je tvrd stav vlasti u Beogradu po tri ključna pitanja: da nema govora o priznavanju nezavisnosti Kosova, da neće uvoditi sankcije Rusiji i da se ne odriče Republike Srpske.

- Amerikancima izuzetno smeta tvrd stav Vučića da je Srbija suverena zemlja koja ne dozvoljava nikome da se meša u njenu unutrašnju politiku i ne pristaje ni na čije pritiske. Amerikanci su hladnokrvni kada su njihovi geopolitički interesi u pitanju i sposobni su za ucenu ubistvom ako im se ne ispune sledeći zahtevi: da Srbija prihvati teritorijalni integritet lažne države Kosovo i prizna njenu nezavisnost, uvede sankcije Rusiji i pusti Republiku Srpsku i Milorada Dodika niz vodu - kaže Lučić.

Kakvim metodom CIA ubija političare, koji im "mrse konce"?

Koji lideri su umirali od nerazjašnjenim okolnostima i kakva je sličnost između smrti Slobodana Miloševića i ruskog disidenta Aleksandra Litvinjenka?

Kakva Srbija smeta stranim silama i zbog čega je Vučić baš sada meta centralno-obaveštajne agencije?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 14. decembar 2017. godine kao i na portalu Republika.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
IVANA

13.12.2017 20:46

Vucic nece promeniti svoj stav.

Miki

13.12.2017 20:50

To je samo znak de mere obezbeđenja Predsednika, moraju uvek biti na najvišem mogućem nivou..

Branko

13.12.2017 20:51

Nimalo bezazlene informacije ,sigurno im je Vučić trn u oku.

dada

13.12.2017 20:56

Vučić je od Srbije napravio jaku i samostalnu državu i to mnogima smeta.