ČEDA JOVANOVIĆ: Neću sa Jankovićem, Đilasom i Jeremićem jer su FRUSTRIRANI VUČIĆEM!

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2017

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Liberalno demokratska partija neće podržati kandidaturu Dragana Ðilasa za gradonačelnika Beograda i na te izbore će izaći sa svojim planom i programom koji će ponuditi građanima", rekao je danas lider te partije Čedomir Jovanović, te dodao da se protivi raspisivanju eventualnih vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Jovanović je na konferenciji za novinare rekao da svako ima pravo da se kandiduje, da je Ðilas političar sa iskustvom, ali da ni ranije, a ni sada njih dvojica nisu istomišljenici u tolikoj meri da bi Ðilasu dao podršku. 

Kako je rekao, program Ðilasa, Saše Jankovića i Vuka Jeremića nije ono sa čim može da se složi,jer je, kaže, to samo konfrontacija sa Vučićem i njegovom strankom, a LDP, poručio je, želi suštinske premene načina vođenja grada, javnih preduzeća...

Jovanović kaže i da Ðilasa, Jankovića i Jeremića veže samo "lična frustracija Vučićem", a svaki od njih je, kako kaže, pokušao na svoj način da bude partner Vučiću.

Lider LDP kaže i da se protivi vanrednim parlamentarnim izborima i pita šta bi bila tema tih izbora, jer je uveren da je nerazumljivo da se to radi samo zbog međusobnih ličnih odnosa stranaka.

To bi, primećuje, bilo razumljivo da, na primer, vlada promeni politiku za koju je dobila podršku građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Koturaljka

15.12.2017 14:14

Licne frustracije prema Vucicu imaju i ostali "lideri" stranaka jer vise nemaju pristupa budzetima gradova i drzave.

goca

15.12.2017 16:38

@Koturaljka - A ti si Cedo bas dobar....

okano

16.12.2017 03:50

@goca - Kao hleb od mesec dana

veso

15.12.2017 15:59

Zna Čedo ko je Đilas.