ZORANA: Na čelu Beograda treba da bude žena

Autor: Tanjug

Vesti

16.12.2017

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da bi volela da na čelu Beograda bude žena.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović za "Politiku" kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.

- Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena - rekla je Mihajlović.

- Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada - rekla je Mihajlović.

Na pitanje da li je Dragan Ðilas pretnja kandidatu SNS-a, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Ðilas prvo trebalo da se izvini građanima zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu.

- Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Ðilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim - dodaje ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading