SNS: Povodom izjave Đilasa javnosti će se obratiti Vučić

Autor: Agencije

Vesti

18.12.2017

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka (SNS) najavila je večeras da će o svim lažima Dragana Djilasa, kao i o stvarnim događajima, predsednik Aleksandar Vučić govoriti narednog ponedeljka u obraćanju javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOŠKIĆ
Dragan Đilas

Đilas je izjavio večeras za televiziju N1 da mu je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prošlog leta na sastanku u prisustvu više ljudi nudio da bude gradonačelnik Beograda ili potpredsednik Vlade Srbije.

- Ja sam se na tim ponudama zahvalio i tu se ta priča završila. Ja smatram da je on i tada shvatio da ima ljude koji vode Beograd koji to ne rade dobro, čim mi je tako nešto ponudio - kazao je Djilas.

Nakon te izjave SNS je saopštila da je očigledno da bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider DS-a Dragan Đilas živi u prošlosti.

- Očigledno da Dragan Djilas živi u prošlosti i da je ostao isti onaj bahati, histerični i lažljivi Djilas koji ništa osim bezobrazluka i agresivnosti nema da pokaže Beogradjanima koji su ga, sada je svima jasno, sa punim pravom poslali na političko smetlište - navodi se u saopštenju.

Kako navodi SNS, on je ostao isti "onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa, osim bezobrazluka i agresivnosti, nema da pokaže Beograđanima, a koji su ga, sa punim pravom, poslali na političko smetlište".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
luidji

19.12.2017 08:37

Naravno da laze i izmislja kao i uvek. Argumenata nema a kada to nema onda su mu lazi jedino sto preostaje. Dobro je da je narod prozreo o kakvom necoveku se radi!

luidji

19.12.2017 08:39

Sinoc ko jr gledao mogao je i da cuje da mu nije problem sto je nas grad Beograd zaduzio preko milijardu jer je opravdanje da je u Beograd ulozeno vise od milijardu i po???!!!

luidji

19.12.2017 08:42

Tom istom Draganu Djilasu nije problem sto se prema novinarima bahato odnosio a na konstataciju voditelja Ćosića da se bahato ponasao i pretio ljudima da ce ostati bez posla Djilas rece da mu je zao ako je tako bilo. Zao mu je dok ne sedne u fotelju pa ce opet da preti i ucenjuje! Beogradjani otvorite oci!!!

Lea

19.12.2017 08:47

Sta je babi milo, to joj se i snilo.