"Jeremić zatvarao vrata Srbiji, Janković se po svetu grči"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.12.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov istakao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje da bi za Srbiju postizao dobre i važne dogovore, i otvarao vrata koja su joj godinama, zbog „šibicarske spoljne politike“ Vuka Jeremića bila zatvorena.

RepublikaFoto: Tanjug
Čini se, bar prema današnjim izjavama, kako ukazuje Jovanov, da je Janković počeo i u Srbiji da se grči od stresa i besa i to zato što je Vučić imao, za Srbiju uspešne posete Rusiji i Kubi

- Ne čudi me da se pištoljdžiji Saši Jankoviću, koji se okružio Ðilasom, Šapićem, Miškovićem, Jeremićem i ostalim „poštenjačinama", priviđa Sicilija iz osamdesetih godina. 

- Za razliku od pištoljdžije Jankovića, koji u inostranstvo odlazi da bi se po hotelskim sobama grčio od stresa i besa, Aleksandar Vučić putuje da bi za Srbiju postizao dobre i važne dogovore i otvarao sva ona vrata koja su joj godinama, zbog šibicarske spoljne politike Jankovićevog partnera Vuka Limunovog Jeremića, bila zatvorena“, naglasio je u saopštenju.

Čini se, bar prema današnjim izjavama, kako ukazuje Jovanov, da je Janković počeo i u Srbiji da se grči od stresa i besa i to zato što je Vučić imao, za Srbiju uspešne posete Rusiji i Kubi.

- I time Janković pokazuje da su građani bili u pravu kada su procenili da je nedostojan mesta predsednika Republike, a nakon toga su i neki ljudi iz njegovog najbližeg okruženja došli do spoznaje da nije dostojan ni mnogo nižih pozicija - rekao je on.


PSG je pozdravio, prethodno, jačanje saradnje sa Rusijom i svakom drugom državom, ali upozorio da Srbija istovremeno sve brže nazaduje na putu evropskih vrednosti, a da u zemlji caruju "kriminal, beda i strah".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
Saran

20.12.2017 16:25

Glupan (jeremic) i tupan (jankovic) u akciji.

Pekic

20.12.2017 16:27

Ma ti iz opozicije nemaju obraza kad pominju neke stvari. Obraz-đon.

SrBin

20.12.2017 16:40

Jeremic i druzina sve sto su upropastili Vucic je uspeo da oporavi sto je i najtezi udarac za njih!!!

robinhude84

20.12.2017 16:42

Covek samo zeli da pomogne svojoj zemlji svom narodu, ne vidim u cemu je problem!