ORLIĆ: Vuk Limunov Jeremić ima problem sa zdravim razumom

Autor: Tanjug

Vesti

22.12.2017

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić saopštio je da Vuk Jeremić u svojim izjavama nastavlja da iznosi laži, navodeći da "niko normalan ne može izmisliti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da su zbog njega čistili sneg u Moskvi".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Bez pardona: Vladimir Orlić

Orlić ocenjuje da Jeremić, za koga kaže da je "potrčko šefa surčinskog klana Milana Narandžića Limuna", ne samo da nema problem sa zakonom, već i sa zdravim razumom, saopštila je SNS.

- Istine radi, novinari koji su pratili delegaciju Srbije pri poseti Rusiji rekli su da su iz poštovanja prema našoj delegaciji ulice Moskve bile čiste od automobila, što jeste retkost u Rusiji i predstavlja poštovanje prema našoj Srbiji - navodi Orlić u saopštenju.

- Ali kako da to razume Vuk Limunov Jeremić - za njega je uspeh i dokaz poštovanja kada ukrade iz budžeta 55 hiljada evra za "dnevnice", i otme milione evra narodnih para za skupocene hotele, šampanjce i putovanja, dok je kao Tadićev ministar spoljnih poslova direktno pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da proglase tzv. nezavisno Kosovo - naveo je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
wayne

22.12.2017 18:32

Dok se daje velika čast našem predsedniku u Rusiji, Jeremić baljezga na twitteru.

Boban

22.12.2017 18:32

To što niko normalan ne može da izmisli ovakve laži ne znači da ne može i Jeremić-on nije normalan.

kontesanera

22.12.2017 18:42

Jeremić je počeo kao Janković da priča nebuloze.To je slika današnje opozicije u Srbiji.

Makica

22.12.2017 18:50

Samo poremecenom umu kao Jeremicevom moze da padne na pamet da takve lazi izmislja.