VUČIĆ: Gradska uprava nema šarma, ali IMA REZULTATE!

Autor: Tanjug

Vesti

25.12.2017

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali ima nepostojeću emocionalnu inteligenciju, Vesić kao i ja ima nivo dopadljivosti na nivou nule, a Mladenović, priznaćete, nema baš nesto šarma, ali svi ti ljudi su doneli zajedno izvanredne rezulate, rekao je večeras predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o beogradskim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug
Vučić o izborima

Kako je rekao, izuzetno ceni rad gradske uprave i za njihove će rezultate glasati makar bio jedini.

- Nikada nikome ne bih ponudio da zameni u tom trenutku Malog, Vesića, Mladenovića - dodao je, te naglasio da republička vlast nije mogla da dovede IKEA bez podrške gradske vlasti.

Beogradska vlast ima brojne rezultate, stotine renoviranih fasada, obnovljene bulevare, napravljenih stvari koje nikada nisu napravljene, Beograd na vodi sa kojim su se mnogi sprdali, pa sve do Muzeja savremene umetnosti i novih parkova. 

- Nijedan park nije napravio Šapić, Ðilasov pomoćnik, već Mali - rekao je on te podsetio i na Cvetni trg sa spomenikom legendarnom Borislavu Pekiću.

- Ovoliko strasti ulažem u to, jer nije fer žestina napada na ono što je najbolje - kazao je on.

Rekao je da je gradska vlast uspela, pored svega toga, i da smanji dug grada za pola milijarde evra.

Odbacio je tvrdnje Fiskalnog saveta da je smanjen dug za nekih 190 miliona eva, objasnivši da njihovi eksperti nisu uračunali dospele, a neplaćene obaveze javnih preduzeća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Lea

26.12.2017 08:55

Rade odlicno svoj posao, svaka im cast!

Lea

26.12.2017 08:56

Dobre godine su pred nama...samo strpljivo...

luidji

26.12.2017 08:58

U politici su bitni rezultati a ne da li je neko lep.

luidji

26.12.2017 09:00

Od rezultata zavisi kako gradjani zive a ne od necije lepote. I zutog bandita Tadica uporedjivase sa Klunijem a on nas dovede na ivicu bankrotstva!