STEFANOVIĆ: Biće još smena u niškoj policiji

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2017

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle razrešenja načelnika policije u Nišu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavljuje još smena u niškoj policiji zbog nerešavanja slučajeva paljenja sedam automobile u tom gradu za poslednjih nekoliko meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanovića

Stefanović je rekao da je bio zabrinut i da nije bio zadovoljan brzinom rešavanja tih slučajeva i time što nema rezultata, te da je od direktora policije Vladimira Rebića tražio da primeni sve mere, uključujući i razrešenje načelnika Policijske uprave u Nišu, što je i učinjeno.

- Time smo želeli da pošaljemo signal građanima i svima u policiji da su rezultati ti koji neke ljude drže na nekim mestima. Ovo neće biti jedina smena u Nišu, to će biti šira akcija u kojoj će više ljudi biti razrešeno - rekao je Stefanović na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove na kojoj je predstavio izveštaj o radu MUP od jula do septembra ove godine.

Rekao je da želi da se dođe do toga ko je palio automobile, da ima neka saznanja u vezi sa tim, ali da ona ništa ne znače dok nema konkretnih dokaza koji bi mogli biti dostavljeni tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Jelena

27.12.2017 14:55

Posao mora da se radi odgovorno i sa odgovornim ljudima.

ilic

28.12.2017 11:15

@Jelena - I treba da odgovaraju svi koji su se ogresili o zakon

MILORAD

27.12.2017 15:01

Ministar policije Stefanovic bio zabrinut, da nije bio zadovoljan brzinom resavanja paljenja nekoliko automobila i time sto nema rezultata, te da je od direktora policije Vladimira Rebica trazio da primeni sve mere, ukljucujuci i razresenje nacelnika Policijske uprave u Nisu, sto je i ucinjeno. Mislim da nece ostati samo na ovoj smeni da xce iih biti jos.

MILORAD

27.12.2017 15:06

Ministar policije Stefanovic posle razresenja nacelnika policije u Nisu, najavljuje jos smena u niskoj policiji zbog neresavanja slucajeva paljenja sedam automobile u tom gradu za poslednjih nekoliko meseci. Posao policije je tezak i odgovaran, ali to moze da se radi samo sa odgovornim ljudima u policiji.