SOCIJALISTI UZVRAĆAJU UDARAC: Ono što je dobro za Srbiju nije dobro za Čedu i LDP

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2017

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije saopštila je danas da lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović javno pokušava da prikupi po neki politički poen ne birajući sredstva, pa po ko zna koji put i preko leđa lidera SPS Ivice Dačića.

RepublikaFoto: Tanjug
Saopštenjem na saopštenje: Socijalisti odgovorili LDP

LDP je ranije danas ocenila da šef srpske diplomatije Ivica Dačić svojim izjavama unosi dodatno opterećenje u odnose Srbije i zapadnih zemalja i direktno radi protiv interesa države.

- SPS primećuje da čim se spomenu zapadne sile i njihovi eksponenti i lokatori, LDP i Čedomira Jovanović se javljaju da ih brane - za državu Srbiju je to tragikomično. Smatramo da bi bilo dobro da se nekada oglase i kada je potrebno zaštititi nacionalne i državne interese naše zemlje, jer je očigledno da ono što je dobro za Srbiju nije dobro za LDP i Jovanovića - ocenio je SPS.

U saopštenju se dodaje da "građani jako dobro znaju kako su oni (iz LDP) branili interese naše zemlje i kakav je njihov stav po pitanju Kosova i po pitanju Republike Srpske".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading