MALI I VESIĆ SE CEO DAN DRUŽILI SA GRAĐANIMA!

Autor: Tanjug

Vesti

28.12.2017

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) organizovali su danas novogodišnje druženje sa građanima na najprometnijim lokacijama u svim beogradskim opštinama, saopšteno je iz te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Siniša Mali

Sa građanima su razgovarali članovi predsedništva SNS-a Siniša Mali, Goran Vesić, Milosav Miličković, Aleksandar Jovičić i članovi GO SNS-a Aleksandar Savić, Aleksandar Marković, Vladan Kocić, Dragomir Petronijević i Andrea Radulović.

Mali, Savić i Marković su sa građanima Voždovca razgovarali na platou kod banjičke pijace i tom prilikom naglasili da se SNS svaki dan bori za Beograd i Beograđane, i da time pokazuje da voli svoj grad. 

Mali je istakao da ponosno stoji iza svih rezultata i ostvarenih obećanja, budući da je SNS na početku mandata dala obećanje da će njeni članovi biti drugaciji od drugih i da će voditi računa o novcu građana.

Vraćanje Đilasovog duga

- Pored 500 miliona evra duga Dragana Ðilasa koji smo vratili, stabilizovali smo javne finansije i uštedeli 14 milijardi dinara koje ulažemo u Beograd i zato danas imamo kilometre i kilometre novog asfalta, vodovodne i kanalizacione mreže - rekao je Mali i dodao da svaki predsednik opštine treba da se bori za svoju opštinu, a ne da razmišlja o rijaliti programu, kao što je to, prema njegovim rečima, činio bivši gradonačelnik Dragan Ðilas, koji je u Pionirskom gradu organizovao rijaliti Veliki brat.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Aleksandar Savić,

Aleksandar Savić, koji je i na čelu GO Voždovac, istakao je da uštede koje se ostvaruju u gradu utiču i na povećanje budžeta opštine, od kojih je izgrađen novi Dom zdravlja u Jajincima, uređeno šest ambulanti, i najavio da je u planu izgradnja i Doma zdravlja na Banjici. 

Vesić, Kocić i Miličković su razgovarali sa građanima Resnika u Rakovici i tom prilikom se saglasili da se uprkos "katastrofalnom stanju koje su ostavili Ðilas, Šapić i Mišković, Beograd danas ubrzano razvija zahvaljujući odgovornoj vlasti predvođenom SNS-om".

Rekordan broj građevinskih dozvola

Vesić je podsetio da u ovom trenutku u Beogradu postoji oko 1.200 aktivnih gradilišta, te da je samo tokom ove godine izdat rekordan broj građevinskih dozvola.

- Zatekli smo javašluk, dugove i neodgovornost. Za ove četiri godine pokušali i uspeli smo da radimo u korist građana. Danas se u Beogradu radi, rešavaju se problemi, više novca se ulaže u prigradske opštine nego što je prethodna vlast ulagala, i na taj način pokazujemo da nam je svaki deo Beograda važan, bilo da govorimo o Resniku ili Terazijama. To je odgovorna politika, politika SNS i Aleksandra Vučića - naglasio je Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Goran Vesić

Miličković je rekao da je Rakovica za vreme Ðilasa neravnomerno razvijana te da da je imala ogromne štete od urbanističkog "haosa", ali i nebrige za građane.

- Ponosni smo na rezultate koje smo imali u protekle četiri godine od kada smo na vlasti u Rakovici. Asfaltirano je preko 100 ulica, brinemo o bezbednosti građana i otvorena je PS u Resniku, izgradili smo novi DZ na Labudovom brdu - rekao je Miličković.

Oporavak nakon katastrofe

Jovičić, Petronijević i Radulović su sa Beograđanima razgovarali na raskrsnici kod Narodne skupštine i saglasili se da je period vlasti Dragana Ðilasa ostao upamćen po "bahatom i osionom ponašanju", koje se, kako su istakli, ogledalo u koruptivnim radnjama prilikom rekonstrukcije Bulevar kralja Aleksandra, kupovine Solaris autobusa i španskih tramvaja.

- Iako nam je Ðilas ostavio katastrofalnu situaciju u gradu, odgovorna vlast predvođena SNS-om uspela je da vrati nagomilane dugove, ali i da asfaltira preko 550 kilometara puta, da izgradi preko 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, da uredi 200 fasada - rekao je Jovičić.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Milosav Miličković i Goran Vesić

Petronijević je dodao da se nezaposlenost u gradu smanjuje, i da je ona danas za 20.000 manja, i podsetio da su Ðilas i prethodnici smatrali da zapošljavanje građana nije njihova nadležnost. 

- Srpska napredna stranka će se i u 2018, kao i svakoj narednoj godini, boriti za interes građana, za nove investicije i nova radna mesta, za moderan i uređen Beograd, za grad pun kranova, sređenih fasada, asfaltirane i rekonstruisane ulice, škole i ambulante u svakom naselju, jer Srpska napredna stranka voli Beograd - poručili su oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
jana

28.12.2017 18:22

Gradska vlast vodi racuna o interesima gradjana

Predrag 1962

28.12.2017 18:50

Svaka čast na ostvarenim rezultatima.

Linc

28.12.2017 19:17

Teško je funkcionisati sa dugovima koje je ostavio Đilas, utom je uspeh ove gradske vlasti još veći.

Linc

28.12.2017 19:18

Puna podrška gradskim vlastima.