VULIN: Bez kompromisa prema teroristima!

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2017

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je pismo saučešća egipatskom kolegi, generalu Sedki Sobhi Sajid Ahmedu, povodom terorističkog napada na vojni punkt na Severnom Sinaju.

RepublikaFoto: Tanjug
Vulin poručio pismo saučešća

Jedan egipatski oficir i pet vojnika poginuli su kada je njihovo vozilo dignuto u vazduh tokom napada na vojni punkt na Severnom Sinaju, saopštila je ranije danas egipatska vojska.

Vulin u telegramu kaže da ga je potresla vest o terorističkom napadu, u kome su tragično nastradali i ranjeni pripadnici egipatskih oružanih snaga.

- Koristim ovu priliku da Vam, u ime pripadnika Ministarstva odbrane Republike Srbije, i svoje lično, prenesem izraze najiskrenijeg saučešća. Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije saučestvuju u bolu povodom ovog tragičnog događaja - navodi se u telegramu.

Vulin je, takođe, istakao važnost zajedničke i beskompromisne borbe protiv terorizma, koji neprestano ugrožava i podriva vrednosti savremene civilizacije i društva, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
nikolas

29.12.2017 18:52

Sa njima nema ustupaka.

gaga

29.12.2017 18:59

Nema kompromisa prema teroristima.

grba

29.12.2017 23:34

@gaga - Terorizam je rak rana svake drzave

Bojan

29.12.2017 19:00

To je najveći problem današnjice, svet će morati da se ujedini ako želi trajno da raskrsti sa terorizmom.