PUTIN: SRBIJI SE SPREMA VELIKI UDAR!

Autor:

Vesti

04.01.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije, planove napada, akcije, sve ono što su Rusi prikupili biće dostavljeno Srbiji već u februaru, kada u Beograd dolazi ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, koji će lično predati dokumenta najužem rukovodstvu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Ruska obaveštajna služba, kako saznaje Srpski telegraf od odlično obaveštenih diplomatskih krugova, ima informacije da će Srbija u ovoj godini biti pod strahovitim trostrukim pritiskom: iz Evropske unije (preko Federike Mogerini), NATO (Jensa Stoltenberga) i Amerike (Donalda Trampa).

- Ruski predsednik predočio je srpskom državnom vrhu da će Brisel s jedne strane pretiti stopiranjem nastavka pregovora i blokadom otvaranja poglavlja, dok će Ameri i NATO sve intenzivnije zahtevati da Beograd prekine vojnu, ekonomsku i svaku drugu saradnju sa Rusijom. Istovremeno, zajedničkim snagama sve tri strane biće saglasne u jednom zahtevu da se Srbija odrekne Kosova i prizna nezavisnost južne srpske pokrajine - navodi sagovornik Srpskog telegrafa.

Šta je još saznao Srpski telegraf o predviđanjima za ovu godinu? 

Šta se događa sa narko - koalicijom, Đilasom, Jeremićem i Jankovićem?

Kako se presađuje penis na žene?

Koji su detalji ubistva Kavčanina?

Šta ima novo u Zadruzi, šta na estradnom nebu?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, saznajte u najnovijem broju Srpskog telegrafa za 5. januar 2018. godine, kao i na šem sajtu Republika.rs. 

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 5. januar 2018. godine

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sonik

06.01.2018 13:08

Ko god da je bolji je od kandidata zute mafije!