Narko-koalicija ĐILAS, VUK I JANKOVIĆ: MARIHUANOM MAME BIRAČE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Saše Jankovića uskoro bi mogao da dobije naziv narko ili džoint koalicija ako je suditi prema predlogu šminkerke Jelene Maćić, bliske Jeremićeve saradnice i prijateljice.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković i Dragan Đilas

Tviter se juče usijao nakon njenog komentara da joj nije jasno zašto nije legalizovana marihuana, uz koju, da podsetimo, u svet droge ulazi većina narkomana, da bi kasnije završila na heroinu, kokainu i drugim opijatima čije konzumiranje vodi ravno u smrt.

Radun: Ako se Đilas polakomi da to uvrsti u svoj politički program, izazvaće gnev građana

- I dalje mi nije jasno zašto marihuana nije legalizovana. Na stranu benefit, al' kad ste vi čuli za agresivnog uživaoca iste? Nema! To sve kuleri i ljubav za sve. Plus... manje štetna od alkohola. Ja od 26. 4. 2018. postajem konzument, bilo legalno ili ne - napisala je Maćićeva.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

MRAČNE PORUKE

Zatim je nastavila u istom tonu:

- Kad bi zakonom obavezali svakog preko 50 na konzumiranje marihuane dvaput na dan, pa ne bi nijednog penzionera bilo u domu zdravlja! To bi sve trčalo po parkovima i bilo nasmejano! Plus... ne bi se drogirali legalno na recept! Života mi, ako dve trećine Srba nisu na sredstvu za smirenje.

Prof. dr Danica Grujičić, najglasniji borac protiv legalizacije marihuane i jedan od naših najboljih neurohirurga, ogorčena je ovakvim skandaloznim istupom javne ličnosti.

- Svako ko javno promoviše kanabis ima direktnu nameru da nam truje decu. Javne ličnosti koje se otvoreno zalažu za legalizaciju marihuane su plaćenici narko-mafije. Nikad i nigde nije dokazano da marihuana leči niti da zaista postoji medicinski kanabis. O legalizaciji ove droge uglavnom govore oni koji ništa ne znaju o lečenju najtežih bolesti. To su ljudi kojima je jedini cilj da drogiraju i otruju našu decu - naglašava profesorka Grujičić.

GNEV GRAĐANA

Analitičar Branko Radun kaže da Dragan Đilas, koji predvodi koaliciju kojoj pripada i Maćićeva, nema velike šanse da dođe na vlast ako iznese ovakav predlog.

- Ako se Đilas polakomi da to uvrsti u svoj politički program, izazvaće gnev građana, pa će i oni koji su mislili da glasaju za njega brzopotezno odustati - naglašava Radun.

Prof. dr Grujičić: Javne ličnosti koje se otvoreno zalažu za legalizaciju marihuane plaćenici su narko-mafije i jedini im je cilj da nam truju decu

Na pitanje Srpskog telegrafa da li se zalažu za legalno konzumiranje marihuane juče nisu odgovorili Jelena Maćić, Đilas, Jeremić ni Janković.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (144)

Loading
kaca

05.01.2018 07:34

Nece nas opet preveslati.

kosta

05.01.2018 11:19

@kaca - Narod ne zaboravlja

Milan

05.01.2018 07:38

Kakav program nude našoj omladini. Dno dna.

Rastko

05.01.2018 07:39

Ekipa mutnija od Dunava.