Vučić otkrio nepoznate detalje o deci

Autor: kurir.rs

Vesti

07.01.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je intimne detalje o svojoj porodici.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Vučić je otkrio da mu pored silnih predsedničkih obaveza ostaje malo vremena za decu i da poslednjeg sina Vukana, koji se rodio 2017. godine, ne odvaja od starije dece.

- Stvarno se iskreno kajem što nemam dovoljno vremena za decu. Ni na koji način ne mogu da odvojim Vukana. Beskrajno ih volim - i Danila i Milicu i Vukana. Nemam vremena za njih. Evo, juče se Milica sredila, pa ju je tata malo izveo, proveli smo dva sata zajedno. Neverovatno je koliko je postala ozbiljna i odgovorna devojka. To je negde prošlo pred mene. Od sreće sam skoro zaplakao kad sam video koliko je napredovala.

Napredovala je u nemačkom jeziku, ruski i engleski već govori perfektno. Hoće i turski da nauči. Kaže mi: "Čini mi se po sluhu da bih mogla da ga brzo savladam." Jezici joj idu perfektno. Engleski govori bolje od mene, ruski joj je kao srpski - priča predsednik i dodaje da je vezan za ćerku, a da je beba blagorodno i dobro dete.

Vučić kaže da su mu sinovi emotivniji od ćerke.

- Bolje bi bilo da ne liči na mene (smeh). A što se Danila tiče, on i Vukan imaju jednu zajedničku osobinu, a to je da mnogo više pokazuju emocije nego što ih pokazuje Milica. I to vidite i na licu Vukana i kod Danila. Ima cuclu "Crvena zvezda".

On priznaje da se beba osmehne svaki put kada ga vidi, naglasivši da je to "valjda zbog nedovoljnog viđanja"
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (110)

Loading
Bunar

07.01.2018 12:21

Žrtvuje sebe da bi se posvetio državi.

Bunar

07.01.2018 12:21

Često zaboravimo da su i političari obični ljudi koji imaju svoje porodice.

Bunar

07.01.2018 12:22

Od silnih državničkih i stranačkih obaveza ne može se dovoljno posvetiti svojim najmilijima. Ko je još spreman na takvu žrtvu?!

Soldat

07.01.2018 13:36

I predsednik je covek, koji ima porodicu i ovo su potpuno normalne stvari.