Šutanovac započeo PIJAČNU kampanju!

Autor: M. R. I.

Vesti

07.01.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac udarnički je krenuo u kampanju za predstojeće izbore, i to sa prestoničkih pijaca.

RepublikaFoto: Tanjug/N. Stojanović
Dragan Šutanovac

Za razliku od koalicije okupljene oko bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa koja će kampanju, po svemu sudeći, voditi iz udobnih fotelja u "krugu dvojke", demokrate tvrde da je moguće ostvariti dobar rezultat samo ako se siđe među narod i razgovara o problemima koji tište obične građane.

- Svaki dan smo sa ljudima u Beogradu i Srbiji. Želimo da direktno čujemo od ljudi koji su njihovi realni problemi i da im predstavimo naša rešenja kako ne bi slušali samo bajke sa televizije - kaže Šutanovac za Srpski telegraf.

Do sada je, kako navodi, sa saradnicima obišao pijace u Borči, na Zvezdari i Voždovcu, kao i Đeram i pijace na Mirijevu i Dušanovcu. Napominje da Beograđane muče isti problemi: grejanje, kriminal i katastrofalno loša socijalna zaštita.

- Građani plaćaju grejanje tokom cele godine, a ova vlast to koristi kao parafiskalni namet. Elektrane ostvaruju dobit i umesto da se u njih investira, nažalost, Siniša Mali i Goran Vesić zarađuju na građanima, uzimaju taj novac i troše ga na besmislene fontane, jarbole i jelke, što je bila najveća korupcija na kraju godine - tvrdi Šutanovac. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (99)

Loading
Kosmajac

07.01.2018 21:43

Sve to je moglo i ranije da se resi, npr. u njegovo vreme.

Pedja

08.01.2018 02:20

@Kosmajac - Nisu mogli da rese mnogo stvari jer su se bavili sobom i ukrupnjavanjem svog kapitala i sad treba narod da poveruje da su se promenili na bolje

Jelena

08.01.2018 12:24

@Kosmajac - Sule samo obecava u prazno

GajbexG

07.01.2018 21:56

Sutanovac nasao svoje mesto, ptodaje maglu na pijacama.