KARLEUŠA ZA SRPSKI TELEGRAF: Na izborima ću ih sve počistiti!

Autor: Z. RADULOVIĆ - G. MITROVIĆ

Vesti

13.01.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budem li se kandidovala na beogradskim izborima, ostali rivali mogu unapred da istaknu bele zastave, sve ću ih počistiti i postati gradonačelnica...

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Jelena Karleuša

Ovako za Srpski telegraf Jelena Karleuša najavljuje mogući ulazak u politiku na velika vrata. Tako je ulazak najavljen pre nekoliko dana, kada su kladionice izbacile kvote za klađenje na to ko će nakon beogradskih izbora postati gradonačelnik, dajući popularnoj pevačici veće šanse čak i od nekih prekaljenih političara, poput lidera radikala Vojislava Šešelja.

NAJAVA NA TVITERU

Čim su se kvote pojavile, Karleuša je zaintrigirala javnost porukom na Tviteru: "Da li da se kandidujem?", a u petak je za naš list to najavila kao realnu opciju:

- Ako postoji želja Beograđana da se kandidujem, to ću i učiniti. Samo postoji realan problem da ću u tom slučaju i pobediti, a onda će mnogi biti u problemu. Tužna realnost srpske politike je da bi svaki Beograđanin glasao pre za mene nego za bilo kog od ponuđenih kandidata. Bila bih jasan glas Beograđana, njihovih stavova i njihovih zahteva koje bih zastupala pred Vladom Srbije. Kao takva, bila bih jako opasna - poručuje pevačica koja nas je navikla na kontroverzne izjave i skandale zbog kojih je podelila Srbiju na one koji je obožavaju i one koji ne mogu da je podnesu.

Marić: Jelena i Čeda bi kao tandem bili pun pogodak za Beograd

Džej Kej, kako je nazivaju po inicijalima, bila bi tek treća žena u fotelji gradonačelnika Beograda, a kladionice joj daju šansu 1:1.500 (na uloženi dinar dobijate 1.500 puta više). A nije tajna ni na čijoj bi listi Karleuša bila ukoliko se opredeli da uđe u izbornu trku. Simpatije prema liku i delu Čedomira Jovanovića i političkom programu njegove partije LDP nikad nije krila, što važi i za njega u odnosu na nju.

NE ŠTEDE POHVALE

O Jovanoviću se uvek pohvalno izjašnjavala, a ni on nikada nije štedeo pohvale na njen račun.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

- Jelenini stavovi o bitnim pitanjima u našem životu su za mene impresivni i zato imam veliki respekt. Ne pamtim puno ljudi koji su pokazali i spremnost i iskreno razumevanje, koji su kapirali zašto je važno podržati prvi prajd u Beogradu. S druge strane, ona savršeno razume šta je zezanje. To mi je jako važno - komentarisao je Jovanović svojevremeno.

S druge strane, Jelena je na društvenim mrežama pisala "Ko bi Čedi rekao ne", pohvaljujući njegov intelekt, ali i izvajano osunčano telo.

Ukoliko uđe u izbornu trku, Čeda Jovanović dočekaće je raširenih ruku

Da bi ovaj tandem odlično funkcionisao, smatra i novinar Milomir Marić:

- Ona je idealna za mesto gradonačelnika. Urbana je kao i Čeda Jovanović, tako da bi njih dvoje u tandemu bili pun pogodak za Beograd - misli Marić.

FAVORITI KLADIONICA
Nikola Selaković 1:1,8
Siniša Mali 1:2,2
Goran Vesić 1:3,8
Nebojša Stefanović 1:5
Aleksandar Šapić 1:5

Favoriti iz senke

Vojislav Šešelj 1:5.000

Čeda Jovanović 1:5.000
Ana Bekuta 1:2.000
Nada Macura 1:3.000
Anđelka Prpić 1:5.000
Ceca Ražnatović 1:5.000
Jelena Karleuša 1:5.000

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (58)

Loading
Mikele

13.01.2018 07:57

Теби као и Чеди фали дефинитивно памети.

Nata

13.01.2018 08:05

Nisam njen fan, ne slusam njene pesme, cak ih i ne volim, ali sam ubedjena da ce da osvoji vise glasova od politicara iz opozicije

Laura

13.01.2018 08:11

Ti ni selfie ne možeš odraditi bez pomoći photoshop-a, šta onda za ostale stvari reći.

Mita

13.01.2018 08:17

Karrleusa treba da ostena na mestu gde je sad, nista drugacije joj ne bi odgovaralo.