JAČE I OD SAŠE I OD VUKA! Na čelu liste SNS idu žene!

Autor: alo.rs

Vesti

13.01.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka skoro da je završila posao na sastavljanju liste s kojom će izaći pred građane Beograda

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Irena Vujović biće na vrhu liste SNS

Kako Alo! saznaje, vodeća mesta na njoj pripašće ženama, i to Ireni Vujović i Aji Jung!

Prema saznanjima lista, predsednica opštine Savski Venac trebalo bi da predvodi listu naprednjaka sa prvog mesta na beogradskim izborima.

- Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre - kaže izvor iz SNS-a.

Prema njegovim rečima, rad na listi skoro da je završen, a ostalo je još vrlo malo posla na njoj.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

O tome da se Irena Vujović visoko kotira i da ima poverenje Beograđana slažu se i kladioničari, koji su za njen izbor za budućeg gradonačelnika Beograda odredili kvotu 9,00, što je postavlja ispred Vuka Jeremića, Saše Jankovića, Dragana Šutanovca, Saše Radulovića i mnogih drugih opozicionara.

- Nebojša Stefanović bi u ponedeljak trebalo da saopšti sve kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, a kao što je i najavljeno, lista će biti "najnestranačkija" do sada - kaže izvor za Alo.

Mediji spekulišu o nizu vanstranačkih ličnosti, a skoro svi su se nalazili i na spisku 650 poznatih ličnosti koje su proglasom „Za bolju Srbiju” objavljenom u listu „Politika” podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Predsednik Srbije i lider SNS-a rekao je u sredu da će na listi koja će nositi njegovo ime biti ljudi koji su "uradili veliki posao u gradu", ali "da će najviše biti novih ljudi, koji nisu članovi nijedne stranke".

Mediji su do sada naveli da će među novim licima biti i poznati glumac Svetislav Goncić, koji je svojevremeno glumio u jednom od promotivnih spotova SNS-a, a zatim i bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić.

Od srede do danas spomenuti su i Branko Milićević Kockica, dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović i bivši košarkaš Milan Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (108)

Loading
Mikele

13.01.2018 07:58

Листа окоупљена око СНС имаће најјаче кадрове за београдске изборе.

Marija

13.01.2018 08:11

U ostalim opozicionim strankama zene su diskriminisane, SNS pokazuje da kod njih zene imaju jednaka prava i da su jednako sposobne kao i muskarci.

Berina

13.01.2018 08:14

Koliko jedna žena može biti uspešna i odgovorna pokazala je premijerka. Ovo nije loša ideja jer SNS ima dobar sastav.

Mita

13.01.2018 08:19

Bitno je da su to visoko kvalifikovani i vredni ljudi, a kog su pola nevazno je.