(VIDEO) Bahati ĐILASOV partner VUK troši HILJADE EVRA U KAFANI!

Autor: informer.rs

Vesti

13.01.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko o čemu Jeremić o "jadnoj sudbini građana" i dok o tome priča o svom ponašanju i postupcima ne haje! Naime, jedan od lidera raspale srpske opozicije i Đilasov partner Vuk Jeremić troši hiljade evra u noćnom provodu po beogradskim kafanama.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić ne žali pare za kafanu

Pošto se "ubi od silnog posla" u predizbornoj kampanji, glumeći "čoveka iz naroda", Vuk NATO Jeremić je rešio da se malo opusti. U kafani, gde bi drugde. I dok na sav glas kuka kako se u Srbiji teško živi i obećava da će ako on dođe na vlast Srbija procvetati, njemu ruže očigledno već cvetaju. 

Tako se jedan od lidera raspale srpske opozicije ludo provodio prošle noći u jednom beogradskom restoranu, uz ogromne količine alkohola i kiteći muziku evrima, pa je čak bio i toliko bahat da je svoj dert podelio i na društvenim mrežama, prenosi informer.rs

Valjda je pomislio (što nije čudno, jer se, kažu, za tim stolom mnogo popilo) da je odlična ideja da svoj zanos uz pesmu "Nakon svih ovih godina" Bijelog dugmeta podeli sa svojim pratiocima, verovatno u lažnoj nadi da će "nakon svih tih godina" ponovo moći da zajaše na narodnu grbaču. 

Samo ga od ideje do realizacije deli jedna stvar - izborna volja građana. Koji veoma dobro znaju da prepoznaju licemerje bahatog Vuka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (106)

Loading
Goran

13.01.2018 10:58

Vidi Sundjer Boba sto se razbahatio! Nasim parama!

dana

13.01.2018 11:44

@Goran - kako se bahati tako ce i puci na izborimaa

Ana

13.01.2018 11:00

Oni su jedna velika sramota za Srbiju!

Dule

13.01.2018 11:02

On je prepoznat kao salon političar i može da priča šta hoće ali narod da mu da poverenje može da zaboravi.