TAČI: Ubice što pre privesti pravdi!

Autor: Tanjug

Vesti

16.01.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski predsednik Hašim Tači oštro je danas osudio ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici i pozvao stanovnike severa Kosova da sarađuju sa policijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

On je na Fejsbuku pozvao snage bezbednosti da "što pre rasvetele okolnosti smrti kako bi počinioci bili privedeni pravdi", prenosi AP.

Dodik: Udar na stabilnost Kosova

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da su građani RS šokirani ubistvom lidera Građanske inicijtive SDP Olivera Ivanovića i ocenio da je to udar na stabilnost Srbije i severnog Kosova.


- Taj zločinacki čin predstavlja klasičan udar na stabilnost Srbije i Severa Kosova, na zalaganje rukovodstva Srbije koje je dalo svoj nemerljivi doprinos na teškom poslu izgradnje mira i poverenja medu ljudima na Kosmetu - naveo je Dodik.
RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Dodik

On je izrazio punu podršku institucijama Srbije u naporima da se pronađu i kazne oni koji stoje iza ovog ubistva i spreči očigledni pokušaj pravljenja haosa na Kosovu i Metohiji i destabilizacije Srbije, navodi se u saopštenju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading