Lista "Dr Vojislav Šešelj" pod BROJEM DVA na izbore!

Autor: Tanjug

Vesti

18.01.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista "Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka" za izbore u Beogradu zvanično je proglašena pod brojem dva i od danas, SRS je i zvanično u kampanji, rekao je predsednik beogradskog odbora te stranke i narodni poslanik Miljan Damjanović.

RepublikaFoto: Tanjug
Šešelj izlazi pod rednim brojem dva

To, kako je rekao, pokazuje "superiornost SRS u odnosu na druge stranke, ozbiljnu organizaciju i spremnost" da se u najkraćem roku članovi, simpatizeri i svi koji podržavaju politiku SRS odazovu na njen poziv i da se brzo predaju potrebni potpisi, "uprkos opstrukciji notara".

Veoma je važno kada se predaje lista, ističe Damjanović, koji je i kandidat SRS za gradonačelnika Beograda, jer to, po njegovom mišljenju, pokazuje organizacionu sposobnost jedne političke organizacije, a brzom predajom dovoljnog broja validih potpisa "ruši se i stereotip" istraživanja javnog mnjenja koja često pokazuju da je SRS ispod cenzusa.

RepublikaFoto: Tanjug


- Uvek nam daju mnogo manje nego što na kraju dobijemo, a mi pokazujemo da to nije istina, jer da je tako, mi ne bismo imali ovoliki broj potpisa i ovako brzo ne bismo uspeli da organizujemo sve te ljude da nam daju podršku. To je prvi korak podrške koji očekujemo, a drugi će biti 4. marta. Očekujemo da će rezultat biti mnogo bolji nego što nam pojedine agencije daju i to će za nas biti najveća pobeda -  rekao je on.

SRS će od danas, kako je rekao, svakodnevno obaveštavati građane Beograda o problemima, ali i o rešenjima koje nudi SRS, “kako bi im život posle izbora bio lakši, bolji, kvalitetniji”, a SRS, ističe Damjanović, očekuje mnogo bolji rezultat, nego pre godinu i po dana kada je osvojila više od osam odsto podrške birača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading