AZDEJKOVIĆ IDE NA IZBORE: Hoću da ukinem komunalce, Đilas je recikliran!

Autor: alo.rs

Vesti

19.01.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gej aktivista Predrag Azdejković za sada je najveće iznenađenje predstojećih beogradskih izbora.

RepublikaFoto: Tanjug
Predrag Azdejković

On je za Alo! istakao da će, ako uđe u gradsku skupštinu, na sednice dolaziti redovno, otkrio da će se boriti za ukidanje komunalne policije i poručio da je Dragan Đilas recikliran.

- Nisam ja Đilas, pa da ne dolazim na sednice. Vi znate da je Đilas odbornik i da se nikada nije pojavio. Neću se kao on samo pojavljivati da pokupim platu, nego ću dolaziti non-stop - kao iz topa je odgovorio gej aktivista kada je upitan da li će redovno dolaziti na sednice ako postane odbornik u gradskoj skupštini.

Podržava Marka Bastaća

Inače, Predrag Azdejković je kandidat za odbornika na listi Grupe građana "Šta radite bre - Marko Bastać" i istakao da mu je bitno da podrži nove, mlade ljude.

- Bastać je mlađi od mene i ja nemam nikakav problem da podržim nekoga ko je mlađi i uspešniji, to mi je super. Mislim da javne ličnosti, građani i aktivisti treba da podržavaju ljude u koje imaju poverenja i da stanu iza njih - naveo je on i izložio kakav je plan za Beograd liste "Šta radite bre - Marko Bastać".

- Jedna od stavki jeste ukidanje komunalne policije ovakve kakva jeste i preduzeća “Infostan” jer nema nikakvu svrhu, na tome se može uštedeti mnogo novca koji može da se iskoristi za uređenje i ulepšavanje grada - rekao je Azdejković i dodao da se zalaže za vraćanje nadležnosti opštinama i veće uključivanje građana donošenje odluka o tome kako da se troši njihov novac.

- Mislim da je super da se građani mnogo više pitaju, ne samo na izborima nego non-stop - poručio je budući odbornik i dodao da ga nervira što su političari već počeli da obilaze pijace i, kako kaže, "smaraju građane".

Vlada da češće priča sa građanima

- To treba raditi non-stop, građani stalno treba da viđaju svoje predstavnike u vlasti i da sa njima razgovaraju. Ja nikada nisam učestvovao u ni jednoj izbornoj kampanji, tremu nemam, mnogo mi je zabavno - naveo je Azdejković.

Upitan da prokomentariše za sada poznate kandidate za gradonačelnika Beograda, među kojima su Dragan Đilas, Aleksandar Šapić i Dragan Šutanovac, Azdejković poručuje da ima problem sa reciklažom.

- Đilas je recikliran! On je već viđeno, rezultati koje je iza sebe ostavio su katastrofalni i mi to ne smemo da zaboravimo. Za tu listu imam najviše žuči, za sve ostale mogu da zatvorim jedno oko, za njega stvarno ne mogu - poručio je Azdejković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
66

10.02.2018 21:35

i ovaj oce u politiku

Deana

13.02.2018 15:33

I vrapci na granama znaju da trba ukinuti komunalce