Danas HLADNIJE, ali tokom DANA i NOĆI preokret

Autor: Tanjug

Vesti

20.01.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i snegom, a više padavina očekuje se na jugozapadu zemlje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pre podne u severnim krajevima, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina, a tokom noći i delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće uglavnom umeren, zapadni i severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od 0 do 4, a najviša dnevna od 3 do 7 stepeni.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretezno oblacno, povremeno sa kisom. Od sredine dana očekuje se prestanak padavina, posle podne i uveče i delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura biće oko 2, najvisa dnevna oko 5 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 27. januara, u nedelju će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa snegom. 

Više padavina se očekuje na jugoistoku i jugu gde ce doći do formiranja, a na planinama i povećanja visine snežnog pokrivača. U ponedeljak će preovlađivati oblačno, na jugoistoku mestimično slab sneg, na severozapadu razvedravanje. 

U utorak hladno, ujutro slab, ponegde po kotlinama i umeren mraz, tokom dana malo i umereno oblacno. Zatim suvo i malo toplije, u jutarnjim satima ponegde slab mraz i kratkotrajna magla. Krajem perioda naoblačenje sa padavinama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading