Brnabić u Minhenu na konferenciji "Digital, Life, Design"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.01.2018

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće danas i sutra na konferenciji "Digital, Life, Design", u Minhenu. Na jednoj od vodećih inovativnih konferencija, premijerka Brnabić govoriće o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije i načinu na koji digitalizacija i IT menjaju Srbiju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić

Predsednica Vlade predstaviće prioritete u oblasti digitalizacije i planove za razvoj kreativnih i digitalnih industrija kao naših razvojnih šansi.

Tokom učešća na konferenciji u Minhenu, Ana Brnabić sastaće se sa državnom ministarkom za evropske poslove i regionalne odnose Bavarske dr Beate Merk.

Brnabić i Merk razgovaraće o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji, aktuelnim političkim temama u regionu Zapadnog Balkana, kao i nemačkoj podršci procesu evropskih integracijama. Konferencija "Digital, Life, Design" pokrenuta je 2005. godine u Minhenu, sa ciljem da istraži kako digitalizacija utiče na svakodnevni život ljudi, društvene, političke i ekonomske promene.

Skup u Minhenu, koji se održava neposredno pre Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, okupiće oko 150 govornika i više od 800 učesnika po pozivu iz celog sveta. Konferenciju će pratiti više od 200 novinara vodećih evropskih i svetskih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading