MIHAJLOVIĆEVA: Ako Priština nema šta da krije - zašto nas ne uključe u istragu?

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vlasti u Prištini nemaju šta da kriju i ako žele da se pronađu ubice i nalagodavci terorističkog zločina, ubistva Olivera Ivanovića, onda ne postoji nijedan razlog da se naši državni organi ne uključe u istragu, rekla je danas u Mladenovcu potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Mihajlovićeva: U interesu EU je da se reši ubistvo

Mihajlović je odgovarajući na pitanja novinara, rekla da je i u interesu Evropske unije da se ovo ubistvo što pre reši i da ne vidi zašto bi neko imao nešto protiv uključivanja srpskih organa, u cilju što bržeg otkrivanja počinilaca.

Ona je ocenila da je važno da nalogodavci ubistva Olivera Ivanovića nisu uspeli da posvađaju, niti da uplaše Srbe na Kosovu, a da je tome doprinela i poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

- Odlazak predsednika Srbije na Kosovo je najbolji mogući potez u ovakvoj situaciji, jer je uspeo porukama mira da umiri uzavrele strasti, kao i opravdani strah Srba na Kosovu. Jasne poruke predsednika Vučića da je Srbija za mir, za saradnju, da nećemo da pričamo o oružju već o gradnji vrtića i škola na Kosovu, pokazuju snagu i mudrost politiku naše zemlje koja je za očivanje regionalne stabilnosti - rekla je Mihajlovića.

Ona je dodala da je nekima "najlakše da kritikuju svaki potez vlasti, ali da ako postoji neko ko nije prvi put na Kosovu i ko je činio sve da Srbi ostanu na Kosovu, to je predsednik Aleksandar Vučić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading