ĐORĐEVIĆ: Glas za SNS, glas za budućnost

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Glasanjem za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", prvenstveno mislimo na svoju budućnost", izjavio je danas član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Ðorđević koji je posetio opštinu Mladenovac.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zoran Đorđević

Kako je navedeno u saopštenju Ðorđević je sa oko stotinak najstarijih sugrađana razgovarao o odgovornoj socijalnoj politici koju sprovodi tim SNS u Beogradu.

Briga o najstarijim sugrađanima

On je istakao da gradska vlast na čelu sa SNS brine o svim društvenim grupama, posebno onim najstarijim, o čemu svedoče i beogradske senior kartice podeljene najstarijim sugrađanima koje im omogućavaju razne popuste i pogodnosti.


Ðorđević je obišao i stranačke štandove gde je okupljenim građanima poručio da je "za razliku od bivše vlasti koja je puno obećavala, a ništa nije uradila, ova gradska vlast uradila mnogo, što građani Beograda mogu da vide svakog dana, šetajući ulicama".

Naglasio je da želja da se poboljša materijalni položaj građana Beograda i da se pomogne svima kojima je pomoć potrebna, pokazuje kakvu socijalno-odgovornu politiku vodi grad Beograd zajedno sa državom.

- Glasanjem za listu ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd'' prvenstveno mislimo na svoju budućnost, mislimo na budućnost naše dece i verujemo u sve ono što radi SNS. Dajući glas našoj listi, glasate za bolju budućnost, za lepši Beograd - naglasio je Ðorđević.

Nova radna mesta

On je dodao da je sadašnja gradska vlast zatekla veoma loše stanje u Beogradu, od prazne kase do manjka ljudi i stručnih kadrova.

- Ulaganjem u budućnost želimo da pomerimo granice, kako bi neke naredne generacije koje odrastaju u Beogradu živele bolje. Naš cilj je da, smanjenjem nezaposlenosti i svakodnevnom borbom otvorimo nova radna mesta, zadržimo mlade u svojoj zemlji i učinimo da oni žive u modernom, razvijenom gradu - Beogradu koji svi volimo - zaključio je Ðorđević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Maja

24.01.2018 17:30

Gradska vlast na celu sa SNS brine o svim drustvenim grupama, posebno onim najstarijim, o cemu svedoce i beogradske senior kartice podeljene najstarijim sugradjanima koje im omogucavaju razne popuste i pogodnosti.

GajbexG

24.01.2018 17:36

Siguran sam da niko ne zeli da se vraca unazad i glasa za ljude iz opozicije koji su nas doveli do dna.

deks

24.01.2018 17:45

@GajbexG - Netrebaju nam propale firme , nezaposlenost , i ne sredjeni Beograd, a sve nema to opozicija nudi . Sns je stranaka koja se prvo brine za narod , tj . uredjeniji Beograd bolji za zivot .

Mika

24.01.2018 17:36

Sa ovim se jednostavno moramo složitit, jer duge alternative i više je nego jasno, je da nema.