Stefanović i direktor španske policije o saradnji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.01.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa direktorom policije Španije Hermanom Lopesom Iglesijasom sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dve policije.

RepublikaFoto: Promo foto
Stefanović sa španskim kolegom

Stefanović i Iglesijas su konstatovali da je dosadašnja saradnja u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala dobra, posebno u okviru suzbijanja narko-trafikinga, što potvrđuju i brojne zajedničke akcije srpske i španske policije, saopštio je MUP.

Ministar Stefanović je istakao da su iskustva španske policije korisna za naše Ministarstvo unutrašnjih poslova i da smo spremni za intenzivniju razmenu znanja između specijalnih jedinica, zatim u oblasti očuvanja javnog reda i mira, kao i borbe protiv sajber kriminala. 


U cilju što bolje saradnje dveju policija dogovoreno je imenovanje kontakt osoba na višem nivou, kako bi još odlučnije nastavili zajedničku borbu protiv organizovanog kriminala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading