STEFANOVIĆ: GRADSKA VLAST NIJE FOTELJA - TO JE BRIGA O LJUDIMA

Autor: Tanjug

Vesti

25.01.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Nebojša Stefanović poručio je u razgovoru sa građanima Brajkovca da gradska vlast nije fotelja, već briga o ljudima i da svako ko u njoj učestvuje mora posetiti svaku opštinu, a što nije bila praksa u ranijem periodu, u vreme kada ta stranka nije vodila gradsku vlast.

RepublikaFoto: Tanjug
Stefanović o gradskoj vlasti

Govoreći o izbornoj listi SNS za gradske izbore on je naglasio da činjenica da se na njenom vrhu nalazi direktor dečije bolnice u Tiršovoj, pokazuje želju da se veća pažnja posveti zdravstvu, da svaki građanin oseti da njegova država brine o njemu.

- Na našoj listi se nalaze ugledni ljudi koji mogu da pomognu da Beograd bude još brži i moderniji - naglasio je Stefanović.

On je okupljenim građanima poručio da je briga o ljudima osnovni cilj Vlade i da je došlo vreme kada svaki funkcioner mora da razgovara sa svojim narodom. 

Stefanović je zahvalio građanima "na snažnoj podršci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prethodnim izborima, ali i na strpljenju koje su pokazali prilikom sprovođenja ekonomskih reformi, zbog kojih Srbija ide napred". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boki

25.01.2018 21:02

Oseca se zdravija situacija u drustvu.

Milovan

25.01.2018 21:57

Danonoćno izgaranje na terenu,sa narodom i uz narod,to je odlika naprednjaka.

Nikolica91

26.01.2018 01:26

Apsolutno se slazem!