KARLEUŠA PODRŽALA ĐILASA?! Pevačica i tajkun sklopili dogovor

Autor: Informer, Republika

Vesti

28.01.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša podržala je kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, objavili su juče iz Đilasovog štaba. Navodno, Karleuša je sama pozvala Đilasa i stavila mi se na raspolaganje, ništa joj nije nuđeno za podršku, niti je ona bilo šta tražila zauzvrat. Istina je, međutim, sasvim drugačija, otkriva Informer.

RepublikaFoto: Promo foto

Đilas i njegovi saradnici nedeljama su pokušavali da nađu poznate ličnosti zvučnih imena koje bi ga javno podržale. Pošto im je taj posao mnogo loše išao i pošto se spisak "uglednih" sveo na reciklirane, u ranijim kampanjama mnogo puta već viđene, poput Dude Ivkovića, Nikole Đurička i Zdravka Šotre, Đilas je naložio da se hitno nađe "zvezda", javna ličnost koja bi izazvala pažnju javnosti i donela mu glasove mladih birača. Nedugo potom, objavljeno je da je ta "zvezda" Karleuša.

- Dragan je samo došao u štab i saopštio da će ga javno podržati Karleuša. Nije rekao kako se s njom dogovorio, ali priča se da joj je obećao neke pare i medijske usluge... - prenosi sagovornik Informera iz Đilasovog okruženja.

Ono što je, međutim, sasvim indikativno jeste činjenica da se tajkun i pevačica dosad gotovo ni u čemu nisu slagali.

Dok je ona vatreni zagovornik prava LGBT populacije, Đilas se "proslavio" kritikama na račun gejeva, a svojevremeno je kao gradonačelnik zabranio održavanje gej parade.Karleuša je, takođe, jedan od najglasnijih protivnika vakcinacije dece, dok se Đilas oštro protivi antivakcinacijskoj kampanji.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Konačno, Karleuša je doskora žestoko podržavala Čedu Jovanovića (LDP ju je nedavno najavljivao kao svog kandidata za gradonačelnika), a Jovanović sada žestoko kritikuje Đilasa...

Sve ukazuje da su Đilas i Karleuša zaista postigli neki finansijski ili interesni aranžman na osnovu koga se ona priključila kampanji žuto-riđe koalicije.

Pevačica Jelena Karleuša juče nije želela da govori o ovom dogovoru sa Đilasom.

Nedavno se u medijima hvalila kako ima mnogo veće političke ambicije i da sebe vidi samo u fotelji gradonačelnika!?

Eksgradonačelnik se hvali na sva usta i da je dobio podršku proslavljene košarkašice Milice Dabović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading