BESTIDNIK ĐILAS: Optužio Srbe za sav KRIMINAL na Kosmetu!

Autor:

Vesti

29.01.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas optužio Srbe za sav kriminal na Kosmetu! Skandalozne optužbe na račun svog naroda novo-stari kandidat za gradonačelnika Beograda izgovorio je komentarišući izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina, u kojoj posetu predsednika Vučića Kosmetu ocenjuje kao ohrabrujuću za preostale Srbe u južnoj pokrajini.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas sa saborcima

- To su besmislice. Ja sam šokiran, oni su potpisali Briselski sporazum i tamo više nema ni srpskog zdravstva ni školstva ni pravosuđa ni kulture. Nema ničega, ima samo kriminala. Na Kosovu ima samo srpskog kriminala - rekao je bez trunke zadrške Đilas, gostujući na šabačkoj televiziji.

PUT DO PUNE KASE

Reagujući na ovakve teške optužbe, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da je Đilas kriminalcima zapravo nazvao naše ljude koji godinama trpe pravi teror na Kosmetu.

- Neka taj tajkun i kriminalac samo nastavi da priča da su kriminalci naši mučenici sa KiM, Milan Kovačević, pastir iz Srbice, mala Milica iz Prizrena i 120.000 drugih naših sunarodnika koji u našoj južnoj pokrajini opstaju pod pretnjama i uvredama koje su teže i gore nego njegove - rekao je Đurić za Srpski telegraf.

Branimir Stojanović član Srpske liste

Očigledno je da se Đilas jedino slaže sa svim onim Albancima koji Srbima misle najgore i vrlo je interesantno da na isti način formulišu glavni problem na KiM. Postavlja se pitanje da li su im isti mentori jer ovo očigledno ima veze sa nekom računicom 

Vladimir Đukanović SNS

Ako su Srbi sa severa KiM kriminalci, onda je Đilas jedan od šefova savremene srpske verzije Koza nostre. Njegov nivo u mafijaškoj hijerarhiji retko ko može da dosegne u Srbiji

Dodaje da je uveren da će građani Srbije znati adekvatno da odgovore na njih:

- Srbija i Beograd odlično znaju i ko je Dragan Đilas i zašto se opet kandidovao sada kada je gradski budžet tek oporavljen od njegovog prethodnog mandata. Zato će na izborima 4. marta za svoj dosadašnji trud od građana dobiti zasluženu "nagradu". Đilasov juriš na gradsku kasu završiće u blatu, a Beograd će nastaviti da se oporavlja, sređuje i razvija na korist svih njegovih žitelja.

TAČIJEV TABOR

Đilasovim izjavama ogorčen je i Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici.

- To je čista laž i velika sramota da preko naših leđa, patnje i muke zarađuje političke poene! Đilas optužuje Srbe da sami sebe ubijaju, što je jadno i bedno. On nikada nije bio na KiM i poznaje situaciju ovde onoliko koliko može da vidi sa zidina svojih zamkova na Vračaru, Banjici, Novom Beogradu, Dorćolu... Đilas očigledno učestvuje u taboru Tačija, Haradinaja i Veseljija - ocenjuje Ivanović.

USTAŠKA PESMA MU JE HIMNA

Skandal je Đilas izazvao i na jučerašnjem prvom predizbornom skupu, kada je za svoju predizbornu himnu preradio ustašku pesmu "E, moj druže beogradski", kojom je za vreme rata u Hrvatskoj devedesetih godina Jura Stublić hrabrio svoje domoljube, optužujući Srbe za agresiju?!

Ova pesma emitovana je na početku skupa, a evo o čemu Stublić u njoj peva:

E, moj druže beogradski, Slavonijom sela gore / E, moj druže beogradski, ne može se ni na more
E, moj druže beogradski, srest ćemo se pokraj Save / Ti me nećeš prepoznati, pa ćeš na me zapucati
Pustit ću ti metak prvi, vi budite uvijek prvi / Drugi ću ti oprostiti, treći će me promašiti
A ja neću nišaniti i Bogu ću se pomoliti / Da te mogu promašiti, ali ću te pogoditi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Mia

29.01.2018 10:14

Kako ga nije sramota!!!

Mia

29.01.2018 10:16

Djiki posten, pa prica o kriminalu?! Strasno!

Mia

29.01.2018 10:29

Djilas zeli po svaku cenu na vlast i ne bira sredstva...

Petar986

29.01.2018 10:39

Ovaj Tajkun je ziva sramota od coveka i tezak bestidnik!