ŠUTANOVAC: Đilas je neznalica i rasipnik!

Autor: Beta, Republika

Vesti

03.02.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da je za DS kao maticu i centar okupljanja svih građanskih snaga u Srbiji trenutno jedino važno da u poslednjih godinu dana ima stalni rast podrške i da ponovo postaje snaga koja je sposobna da dopre do ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/N. Stojanović


Šutanovac koji je kandidat za gradonačelnika liste "Da oslobodimo Beograd - DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni", ocenio je da su rukovodstva Demokratske stranke posle 2012. godine devastirala stranku.

- Neka rukovodstva posle 2012. su svojim neznanjem, ali i lošim odlukama stranku devastirali kako u biračkom telu tako i finansijski i doveli nas u ogromne dugove iz kojih još ne možemo da se izvučemo - rekao je Šutanovac.

Upitan da li misli na bivše lidere Dragana Đilasa i Bojana Pajtića, Šutanovac je kazao da misli na obojicu i dodao da se kandidovao za predsednika DS kako bi se zaustavio slobodan pad.

- DS je napravila zaokret na stranačkoj skupštini 2016. i za razliku od prošlih vremena kada su prošli predsednici terali svoje političke protivnike iz DS situacija je sada drugačija - kazao je Šutanovac.

RepublikaFoto: Tanjug


Upitan da li je zaboravio greške koje je nekadašnji predsednik partije i zemlje Boris Tadić napravio vodeći DS, pošto je sada u koaliciji sa njim, Šutanovac je kazao da je Tadić mnogo više dobrih stvari napravio za Srbiju nego grešaka u DS-u.

- Našli smo se ne samo kao bivši i sadašnji predsednik DS već smo napravili ideološku građansku koaliciju koja ima kapacitet da u Beogradu učini prvi korak za oslobođenje Srbije. Mi se nismo sastali posle četiri godine ćutanja. Ideja je da napravimo dugotrajnu saradnju - kazao je Šutanovac.

Šutanovac je kazao da je on prvi predsednik DS-a koji svakodnevno radi u stranci, od 2000. godine kada je Zoran Đinđić postao premijer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Neki_Nenad

03.02.2018 11:24

Opozicija je ista i Djilas i Jankovic pa i ovaj Dragan Šutanovac, Svi ti ljudi jedno rade, drugo pricaju i gledaju samo interes svoj i drzavnku punu kasu grada Beograda!

sonik

03.02.2018 11:35

Beogradjani izaberite Dragana za prvog coveka Beograda - cik ako smete!!

Salonitka

03.02.2018 15:03

Oboje nista ne vrede, i nemaju podrsku naroda

T34

03.02.2018 15:23

Djilas jeste to, a ni Sutke ne zaostaje za njim!