GDE SU GRANICE? Obradović i Radulović ratuju SA CELOM OPOZICIJOM!

Autor:

Vesti

08.02.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dosta je bilo, Saša Radulović, kao i njegova "druga polovina", lider Dveri Boško Obradović, ovoga puta zakoračili su korak dalje i zaratili sa svima iz opozicije. Njih dvojica na Tviteru napadaju sve - od Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića do Đorđa Vukadinovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Čuvaju jedan drugome leđa - a ni zajedno ne mogu da se izbore

Posle Radulovićevog temeljnog razotkrivanja političkog lika i dela predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, na meti se našao Đorđe Vukadinović, čiji je najnoviji politički zadatak podrška Draganu Đilasu. 

Ovog puta na Tviteru se oglasio Radulovićev koalicioni partner Boško Obradović:

- Ako sam dobro razumeo Đorđa Vukadinovića, svi u opoziciji treba da ugasimo stranke i podržimo njegovog druga Dragana Đilasa, koji se posle 4 godine meditacije vratio u politiku i setio da je Aleksandar Vučić zlo. Pošto nema niko drugi i bolji od Đilasa ko se dokazao kao opozicija?!

Vukadinović je, ubrzo odgovorio na napad:

- Ne, Boško. Ne treba ništa da gasite. Već je samo trebalo da se racionalno sagleda situacija i kaže: Ovo su prvi - a možda i poslednji - izbori u SNS-Srbiji na kojoj opozicija (ali udružena) zaista može nešto da uradi. Zato, hajde svi zajedno. PS. A stranke ćete pre pogasiti ovako.

Ovaj tvit Đorđa naterao je Radulovića da priskoči u pomoć Obradoviću: 

- Onog trenutka kada je Đilas stavljen na čelo tog ujedinjenja, ugasili ste bilo kakvu šansu za ono za šta kažete da se zalažete. Licemerno je sada pozivati na ujedinjenje - napisao je Radulović.

Lider DJB se tu nije zaustavio nego je svoje opozicione kolege podsetio na još neke detalje iz prošlosti:

- Za predsedničke smo zvali na zajednički nastup novih ljudi. Odbili ste. Niste hteli da pričate jedni sa drugima zbog različitih vrednosti. U junu smo zvali na ujedinjenje novih ljudi koji nisu zloupotrebljavali javne resurse. Odbili ste. Odabrali Đilasa. Zaista dosta licemerja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
bora

08.02.2018 14:42

Žele parče slave i za sebe...

Lazar

08.02.2018 14:42

Ratuju oni i sami protiv sebe , nego kriju. Ujedinjeni samo da bi postigli neki rezultat ,a i to ce tesko.

Mare

08.02.2018 14:44

Ja mogu da se kladim da ova dvojica ne znaju gde teraju... :-)

Maja

08.02.2018 14:45

Radulović i Obradović su sami protiv cele opozicije, i sada govore o svim prljavim stvarima opozicije. Uskoro će se sve saznati.