STEFANOVIĆ: Nema značajnijih informacija o ubistvu Ivanovića!

Autor: Tanjug

Vesti

11.02.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je da je obavešten da su "neke informacije" o ubistvu lidera Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stigle do srpskog Ministarstva pravde, ali da, kako je kazao, "ništa značajnije nije video".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanović

- Ono što za nas ostaje veoma važno, mi se i dalje nadamo i veoma smo posvećeni da se ubica, bio on Srbin, Albanac ili stranac pronađe i očekujemo od prištinskih vlasti, pošto raspolažu sa mnogo više informacija, da budu posvećeni do poslednjeg trenutka, da se što pre pronađu ubice Olivera Ivanovića - kazao je Stefanović za RTS.

Dodao je da će Beograd sa svoje strane nastaviti da radi i čini sve što može kako bi se ubice Ivanovića što pre pronašle.

Juče su, zbog sumnje da nisu dobro zaštitili mesto zločina, privedena dva pripadnika kosovske policije iz stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice, što su prva hapšenja u tom slučaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Slikovita Stvarnost
Oliver Ivanović

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a prema nalazima obdukcije pogođen je sa šest metaka iz pištolja "duga devetka".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading