Stefanović sa Mondolonijem: Razmena eksperata Kriminalističko-policijske akademije sa francuskim kolegama!

Autor:

Vesti

14.02.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Francuske Frederikom Mondolonijem o dosadašnjoj saradnji srpske i francuske policije, koja je ocenjena kao veoma dobra.

RepublikaFoto: Promo foto
Nebojša Stefanović sa Frederikom Mondolonijem

Stefanović i Mondoloni su istakli da postoji prostor za unapređenje saradnje posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, trgovine drogom, oružjem, kao i u suzbijanju ilegalnih migracija.

Ministar i ambasador su razgovarali i o razmeni eksperata Kriminalističko-policijske akademije sa francuskim kolegama u narednom periodu.

RepublikaFoto: Promo foto

Stefanović i Mondoloni su konstatovali da će jačanje saradnje u svim ovim oblastima doprineti većoj bezbednosti i Srbije i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Napredni decak

14.02.2018 13:58

Saradnja sa Francuskom na svim nivoima je od izuzetnig znacaja za Srbiju!

Napredni decak

14.02.2018 14:00

Definitivno je da postoji prostor za unapredjenje saradnje posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, trgovine drogom, oruzjem, kao i u suzbijanju ilegalnih migracija.

Stuka

14.02.2018 16:12

Treba sto vise raditi na saradnji sa bratskom nam zemljom.

Stuka

14.02.2018 16:13

Pa, ovo je odlicna vest! Tako treba.