SRBIJI NIKO NEĆE DA IZVLAČI UŠI!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.02.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas da se Srbija ponovo pita, te da niko ne treba da misli da će bilo šta postići po pitanju Kosova i Metohije tako što će Srbiji "izvući uši".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Da bi neko mogao da uđe u UN, on mora da postigne sporazum sa Srbijom. Da bi taj sporazum bio postignut, mi moramo da dođemo do kompromisnog rešenja... Ja ne vidim kako bi to Priština mogla da uđe u UN bez sveobuhvatnog i ozbiljnog i teškog kompromisa, koji oni moraju da naprave sa Beogradom, da bi Beograd to omogućio. To da će nas naterati i izvući nam uši Amerikanci i Englezi, pa ćemo morati sve da uradimo - taj film nećete gledati - rekao je predsednik na pres konferenciji. 

Dodao je da je to sa izvlačenjem ušiju moglo nekome drugom:


- Današnjoj Srbiji niko neće da izvlači uši - istakao je. 

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da se Srbija ponovo pita i da smo to želeli da postignemo.

- Srbija hoće mir, hoće stabilnost, hoće kompromis, ali dogovor neće ići na način "kako ja kažem", već "malo mi, a malo vi" i na način da gledamo šta će biti za pet, 10, 30 godina, da vidimo kako ćemo živeti za 100 godina - zaključio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading