"Nisi, barabo, uspeo da pokolebaš mlade!"

Autor: Tanjug

Vesti

19.02.2018

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je u Srbiji sve izokrenuto zarad političkih interesa, jer je nekima potrebna kasa Beograda i poručio nasilnicima, poput, kako je rekao, barabe od oficira, koji je ovih dana napao mlade naprednjake, da ih nije pokolebao i da neće moći da ih pokoleba.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Ja sam ponosan što imamo ovakvu divnu decu, koji nikoga ne biju. Što si pretukao devojku? Nisi je pokolebao, ima ista uverenja koje je imala, a koja je htela s tobom da podeli. Ni ovog dečka koji igra fudbal, a od kojeg si teži 60 kilograma, nisi uspeo da pokolebaš iako si ga udario dva puta pesnicom - rekao je Vučić u "Ćirilici". 

Istakao je da je njegova poruka ista i Jankoviću, Šapiću i Jeremiću. 

Vučić je kazao da je pustio da teče hajka protiv njegove stranke, jer je slučajno jedan oficir udario jednu pristojnu, mladu devojku i mladića, a cela javnost je krenula da brani "časnog oficira". 

Prikazao je u studiju Hepi televizije Nevenu i Nemanju koji su napadnuti. 

Devojka udarena preko zuba

- Ta baraba, iako mu niko nije došao na vrata, izašao je napolje i ovu devojku udario preko zuba i po vratu. Šta biste uradili da vašoj ćerci tako nešto uradi - upitao je Vučić. 

Ukazao je da je taj oficir mogao da zalupi vrata i kaže da neće da razgovara, te dodao da u celom svetu stranke u kampanji idu od vrata do vrata. 

- Što ti je tešo da kažeš „nisam zainteresovan", već si trčao u pidžami i udario devojku zato što je stala i okrenula se da zapiše broj zgrade da zna gde su je jurili - objasnio je Vučić. 

Kazao je da su "deca" uljudno tražila razgovor a kao odgovor dobili "Paljba stoko jedna", te potom je sleteo dole da ih bije. 

- U našem društvu je to bogougodno delo. Šta je da se desilo obrnuto, rekli bi da Vučićev crni aparat bije divne mlade ljude - naglasio je on. 

Kapetan Vojske Srbije pre nekoliko dana je napao aktiviste SNS. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading