RAMA BI DA SE OPERE: Izjava o zajedničkom predsedniku Kosova i Albanije izvučena iz konteksta!

Autor: Tanjug

Vesti

21.02.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski premijer Edi Rama tvrdi da je njegova ranija izjava, da bi Albanija i Kosovo trebali da imaju istog predsednika, izvučena iz konteksta, ali i da nema nameru nikoga da smiruje i da "ako je neko zabrinut neka brine".

Edi Rama

- Reakcija EU u vezi sa tim bila je normalna i u skladu sa njenom politikom. To nije bilo ništa do čista imaginacija - rekao je Rama za lokalnu televiziju, a prenela je agencija ATA.

Albanski premijer Edi Rama izneo je u nedelju, na svečanoj sednici kosovske skupštine povodom desete godišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti, ideju o zajednickoj spoljnoj i bezbednosnoj politici Albanije i Kosova, kao i o izboru jednog predsednika.

Govoreći o spoljnoj politici Albanije, Rama je kazao da je Vlada te zemlje uvela novu dimenziju i dinamiku spoljne politike, kao i da je odlučna da se problemi sa susedima svedu na nulu,

- Moramo najpre da rešimo probleme da bi smo stigli do tog cilja. Ne možemo da ih svedemo na nulu zatvaranjem očiju kao da problemi ne postoje - dodao je on i zaključio da su ekonomski odnosi sa Srbijom optimistični.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Jeca

21.02.2018 09:03

Prvo pljune pa bi posle to i da oliže.

ana

21.02.2018 09:03

Pokusava da se opere.

sasa

21.02.2018 10:07

@ana - Pokusava al uzalud

Dusan

21.02.2018 09:10

Ni sveta vodica ne bi mogla da ga opere.