SRAMOTA: Opozicija LIKUJE ZBOG POŽARA u kome su povređena tri radnika!

Autor:

Vesti

25.02.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji je izbio na 10 spratu jedne od kula u okviru Beograda na vodi brzo je lokalizovan, tri radnika su medicinski zbrinuta.

RepublikaFoto: twitter.com/Žarko Ptiček
Požar brzo zaustavljen

Očigledno je da je opozicionarima ovaj požar, u kome su tri radnika povređena, bio i te kako zabavan, pa su na društvenim mrežama likovali zbog istog.

Poslanik demorkata Balša Božović likovao je na svom Tviter nalogu zbog požara koji je izbio u jednoj zgradi u naselju Beograd na vodi.

 

 

- Isti ovakav blam ih čeka i 4. marta - napisao je Božović.

Biljana Lukić, koje je bila deo Apela 100 i u prvo vreme kampanje za predsedničke izbore saradnica Saše Jankovića, takođe je zbijala neumesne šale na račun požara.

 

 

- Izgleda da struja ne voli vodu. Peti osnovne - navela je ona podelivši vest o požaru.

Funkcioner SDS Konstantin Samofalov otišao je korak dalje, pa je, verovali ili ne, požar na zgradi uporedio sa terorističkim napadima koji su se dogodili 11. septembra u Americi.

 

 

- Gospode Bože, H2O izgleda kao njujorški 9/11. Da li ste vi novoradikalski idioti normalni, ubićete bre nekoga! - naveo je on na svom nalogu na društvenj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading