VRHUNAC ISPALA ĐILASOVIH PULENA: Bili su ubeđeni da Merkelova neće da primi Vučića!

Autor:

Vesti

27.02.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je pre podne u radnu posetu Berlinu na poziv kancelarke Angele Merkel, sa kojom se sastao po 11. put. Vučića je na berlinskom aerodromu Tegel, po sletanju dočekao počesni vod nemačke vojske.

RepublikaFoto: Tanjug/KABINET PREDSEDNIKA SRBIJE
Vučić sa Merkelovom u Berlinu

Kako "Alo!" podseća, nedeljama su simpatizeri opozicije, a pre svega kandidata za gradonačelnika Dragana Đilasa tvrdili da Merkelova neće da se sastane sa predsednikom Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug

Lider PSG-a Saša Janković unapred se radovao, te je prognozirao da Vučić može samo do Zagreba.

- Prošli put, za predsedničke, primili su ga Merkel i Putin. Sad - do Zagreba, Prištine, eventualno Tirane i to je to. Još malo - naveo je na svom nalogu na tviteru Janković, koji je na izborima u Beogradu podržao Dragana Đilasa.

Zoran Čičak, bivši julovac i aktuelni pulen Saše Jankovića je, pre samo desetak dana, tvrdio da Angela Merkel nema vremena za Aleksandra Vučića.

- Aha, Angela više nema vremena za njega? Tužno... Zanimljivo. A ima vremena za Zaeva sledećeg četvrtka? Pa je zvala Kolindu? A zar nije zvala Sebastijana za te sitne usluge? Meni ovo deluje po onoj narodnoj: sa konja na magarca, sa magarca peške... - napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

RepublikaFoto: Tanjug

Prerano se radovao i lider Narodne stranke Vuk Jeremić koji je, takođe, tvrdio da Angela Merkel neće da primi Vučića.

- Pokušajte da se setite, pred svake izbore Vučić je odlazio u Berlin zato što je Nemačka s pravom percipirana kao najvažnija zemlja Evrope. Da bi se stvorio utisak da on ima podršku najvažnije zemlje Evrope, on je pred svake izbore odlazio u Berlin. Ovaj put nije, zato što nisu hteli da ga prime. Nisu hteli da ga prime, jer i oni su ga pročitali - rekao je dobro Jeremić gostujući u jednoj emisji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Daca

27.02.2018 13:36

Opozicija i oni koji je podrzavaju nemaju drugog posla, pa pricaju prazne price.

Sandra

27.02.2018 13:40

Ovom posetom Nemackoj zapusio je usta svoj opoziciji.

Dana

27.02.2018 19:10

@Sandra - Uzalud su se nadali.Vucic uziva veliko postovanje kod Merkelove.

Goca

27.02.2018 13:44

A sada neka pozelene od muke i bolje da sagnu glave i ćute.