PENZIONERE IMA KO DA ŠTITI: PUPS u novom sazivu Skupštine ide sa 4 odbornika

Autor: Republika

Vesti

05.03.2018

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partija ujedinjenih penzionera Srbije će, u novom sazivu Skupštine grada Beograda, imati četiri odbornika i svoj odbornički klub.Uporno i dosledno nastavićemo da se borimo za boljitak beogradskih penzionera i svih onih kojima je pomoć potrebna.

RepublikaFoto: Tanjug
Milan Krkobabić

PUPS je pouzdan koalicioni partner, a naša snaga i uticaj su prepoznati od strane Srpske Napredne stranke, što potvrdjuje broj odborničkih mandata koji pripadaju PUPS-u po koalicionom sporazumu.

PUPS ističe da je na ovaj izraz uvažavanja od strane koalicionog partnera uzvratio tako, što je tokom izborne kampanje davao svoj pun doprinos politici poboljšanja socioekonomske pozicije pre svega populacije beogradskih penzionera i ostalih ranjivih kategorija.

Istovremeno PUPS sa ponosom ističe i zahvaljuje se gradjanima koji su u Arandjelovcu i Sevojnu omogućili da PUPS kao koalicioni partner SNS-a osvoji 2 odnosno 1 odborničko mesto, tako da PUPS na lokalnim izborima koji su održani 4.marta, ima osvojenih 7 odborničkih mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading