Vulin: O rekonstrukciji Vlade ZAVRŠNU REČ daje Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

08.03.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minitar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
O rekonstrukciji Vlade završnu reč imaće Vučić, kaže Vulin

- Ja sam uvek raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara i da se na osnovu toga, naravno obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad. Ne treba ni da vas podsećam da sam smatrao da je potrebno imati i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim - rekao je ministar Vulin odgovarajući na pitanje novinara da li očekuje rekonstrukciju vlade.

Upitan kako bi ocenio svoj rad, Vulin kaže da njega ocenjuju građani Srbije, a na prvom mestu, kaže, oni koji su ga izabrali.

- Naravno da vrhovni komandant i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić treba da ima zadnju reč, jer je čovek kome Srbija najviše veruje i za koga glasa. I premijerka, ali postoji gradacija odgovornosti i pre svega to treba da učini onaj ko nosi listu i za koga Srbi glasaju, i onaj ko može da kaže da je njegova politička vizija okupila i našu listu i formirala ovu vladu - rekao je i dodao da je njemu čast to što obavlja posao ministra odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Vodolija

08.03.2018 13:23

Вучић ће дати коначн став о реконструкцији Владе Србије.

Lela

08.03.2018 13:35

Premijerka i predsednik imaju najbolji uvid u rad ministara,pa ce njihov sud biti najrealniji.

Miloš

08.03.2018 13:43

Analiza će pokazati efikasnost vlade. Ukoliko u nekim resorima ne budu bili postignuti odgovarajući rezultati, doći će do promena. Predsednik Vučić zna šta radi!

mBane

08.03.2018 13:59

Ne sumnjam da ce izabrati najboljeg.