MARTINOVIĆ U SKUPŠTINI: Gde nestaše Radulović i Obradović?!

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović danas je u Skupštini Srbije, tokom rasprave o razrešenju generalnog sekretara Svetislave Bulajić, upitao gde se nalaze šefovi poslaničkih grupa Dosta je bilo Saša Radulović i Dveri Boško Obradović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Prozvao lidere DJB i Dveri: Aleksandar Martinović

Dvojica šefova poslaničkih grupa danas, inače, nisu prisustvovali sednici parlamenta.

Martinović je zahvalio Bulajićevoj na svemu što je uradila, ali je istakao da SNS traži boljeg kandidata.

- Za razliku od vas koji ste se zaglavili, mi smatramo da uvek može bolje. Nego, gde vam je predsednik Saša Radulović da kaže i on neku reč, vrlo pametan i pošten covek. Vodio je stečajeve u 17 firmi, zaključivao ugovore sam sa sobom. Gde je vaš predsednik koji je najavljivao epohalne promene i smenu Aleksandra Vučića? Gde je predsednik koji je unosio kamen u skupštinu - pitao je Martinović poslanike D JB i Dveri.

Martinović je poručio opoziciji da će morati da se promeni ukoliko bude želela da postigne uspeh, te da nije baš u skladu sa evropskim standardima to što mu je juče u parlamentu predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao "čibe".


- To je evropski, fensi, super, sve u skladu sa evropskim standardima... Ja vam kažem da nije - rekao je Martinović.
RepublikaFoto: Tanjug/Đ. KOJADINOVIĆ
Ne dolaze u Skupštinu posle fijaska na izborima u Beogradu: Boško Obradović i Saša Radulović

On je rekao da poslanici SNS i koalicioni partneri neće više ćutati i da će svakodnevno ukazivati na dobre stvari koje su uradili predsednik i Vlada Srbije.


Poslanik Dveri Srđan Nogo pitao je Martinovića da li zna da demokratija tako ne funkcioniše, istovremeno kritikujući potpredsednika Skupštine Srbije Vladimira Marinkovića što je Martinoviću dozvolio da govori van tačke dnevnog reda.

Tatjana Macura, poslanica Dosta je bilo, prokomentarisala je da poslanici moraju da budu brzi kao "panteri" da bi dobili reč i da se jave brzinom koja se meri u milisekundama.

- Da rezimiram raspravu koja je ''umuvana'' u dnevni red... - rekla je Macura na šta joj je Marinković isključio mikrofon i rekao da neće dozvoliti da tako ponaša.

Kada joj je ponovo uključen mikrofon, Macura je pohvalila efikasnost Agencije za borbu protiv korupcije koja je za manje od msesec dana, kako kaže, donela rešenje da se razreši Svetislava Bulajić, dok s druge strane još nije ispitala "misteriozno nestajanje of šor komapnije ministra".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
TSIDMZ

09.03.2018 17:10

Nestadose u izbornoj katastrofi...

Mudri dzentlmen

09.03.2018 17:23

Obradovicu i Radulovicu bih preporucio da sto pre nestanu sa politicke scene Srbije i da tako pokusaju da smanje svoje blamiranje. Isti savet imam i za Sutanovca, Tadica, Cedu, Jankovica, Jeremica i Djilasa.

Sever

09.03.2018 18:25

Njih dvojica su ološ,slika i prilika opozicije.

Rea

09.03.2018 18:27

Otišli da proslave svoj debakl.