MIHAJLOVIĆEVA: Ovi ispod cenzusa sad imaju vremena da se bave sami sobom!

Autor: Tanjug

Vesti

16.03.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su na izborima u Beogradu pokazali političku zrelost poslavši jedan broj stranaka u istoriju, ocenila je danas članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović i dodala da oni koji su ostali ispod cenzusa sada imaju dovoljno vremena da se bave samima sobom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

Mihajlović je saopštila da je nakon završenih izbora omogućeno onima koji imaju program i rezultate da nastave da vode Beograd. 

Opozicija je pokazala da ih građani ne interesuju, kaže ona, i dodaje da se nakon izbora, kao i pre njihovog održavanja, opozicija bavi "kolonama, koalicijama i pokušajima da se domogne vlasti u sopstvenom interesu". 

- Danas vidimo šta bi bilo da su oni čija je jedina politika mržnja prema SNS-u i Vučiću došli na vlast. Umesto projektima i razvojem Beograda, bavili bi se sobom i podelom plena, kao što se danas bave savezima, kolonama, bez ijedne nove ideje i projekta koje bi ponudili građanima - kaže Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading