ĐUKANOVIĆ: Đilas se dokazao u pljačkama

Autor:

Vesti

21.03.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čast je kada vam Dragan Đilas kaže da ste ekonomska neznalica s obzirom na to da je on svoje ekonomsko znanje dokazao na primeru pljačkanja građana Srbije!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

Ovako poslanik SNS Vladimir Đukanović za Srpski telegraf komentariše optužbe koje je u autorskom tekstu za nedeljnik Vreme izneo bivši gradonačelnik na račun predsednika države Aleksandra Vučića. Kako navodi, Vučić je sve, samo ne ekonomska neznalica.

44,9

ODSTO GLASOVA NA IZBORIMA U BEOGRADU OSVOJILA LISTA SNS

- Đilas je ekonomsko znanje pokazao nemilice pljačkajući budžet, a posebno kasu grada Beograda, i to zajedno sa Miroslavom Miškovićem. Zaista je ekonomski neobjašnjivo kako je moguće da je od trenutka kad je postao gradonačelnik profit njegove firme uvećan nebrojeno mnogo puta. Radi se o dvojici kriminalaca koji se peru preko nedeljnika Vreme - ističe Đukanović.

Poslanik SNS dodaje i da su građani na izborima pokazali šta misle o Đilasu, a šta o Vučiću.

18,8

ODSTO GLASOVA NA IZBORIMA U BEOGRADU OSVOJILA ĐILASOVA LISTA

Podsetimo, Dragan Đilas je u autorskom tekstu za Vreme rekao da želi da stavi tačku "na sve besmislice koje Aleksandar Vučić izgovara", najavljujući i tužbe protiv njega. Usput je kazao i da nema 25 miliona evra, te da je uspešan biznismen kome Vučić crta metu.

- Pravi predsednik ne bi huškao ljude na mene tvrdeći kako sam novac opljačkao i kako je taj novac jednak sumi od 1,5 odsto svih plata u državnom budžetu - zaključuje Đilas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (68)

Loading
Miki

21.03.2018 18:34

Djilasu je dovoljno samo facu pogledati i znati da je to jedan neposten covek!

Omiš

21.03.2018 18:36

Jedino u čemu se samo Đilas dokazao to je umeće pljačkanja građana i svoje stranke.

Edo

21.03.2018 18:36

Djilas je samo jedna nistarija. I to je sve

Snoopy Sarah

21.03.2018 18:38

Djilas drugo i ne zna,sem da pljacka ovaj narod!