JANKOVIĆ ANARHISTA: Misli da su ulični haosi i demonstracije odraz demokratije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.03.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da Saša Janković nikako ne može da shvati da se demokratija ostvaruje na izborima, a ne na ulici, kroz haos, destabilizaciju institucija i gašenje partija.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Milićević je na taj način prokomentarisao izjavu lidera PSG da je SNS "ukrala demokratiju" i da će je državni organi zbog toga u budućnosti brisati iz registra.

- Janković mora da shvati da nije dovoljna mržnja i da ne volite nekog da biste dobili poverenje građana na izborima. Potrebno je da imate ideju i program, kao i rezultate. Sve ono što čini Janković, nije demokratija, to je opstrukcija demokratije - rekao je Milićević.

On smatra i da Janković nije odgovorno obavljao funkciju Zaštitnika građana već je to činio, kako kaže, na politički način.

- I tada se, kao i sada, bavio politikanstvom i političkim populizmom - rekao je Milićević za Tanjug.

Komentarišući manifest Pokreta slobodnih građana u kome se navodi da Srbija danas nema cilj, Milićević odgovara da Srbija ima cilj i jasnu politiku, te da su rezultati vidljivi i da njih vrednuju građani.

Milićević se osvrnuo i mere populacione politike koje je predstavio predsednik Aleksandar Vučić, rekavši da su one dokaz posvećenosti države jednom od najvažnijih pitanja za opstanak čitave nacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Una

22.03.2018 16:16

Od silnog grcenja i mrznje i ne zna.

Kosta

22.03.2018 16:24

Jankoviću jedino preostaje pokušaj stvaranja haosa, s obzirom da u uslovima normalne demokratske procedure nema nikakvih šansi da dođe na vlast.

ACA

22.03.2018 16:24

JANKOVIĆ JE ČOVEK KOJI JE IZGUBIO KOMPAS.

Aca

22.03.2018 20:30

@ACA - Janković je izgubio kompas ya sve sto se tiče Srbije.