I TADIĆ DEMANTUJE VUKA: Jeremić se bori za mesto prvog na Titaniku

Autor: Tanjug

Vesti

23.03.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijaldemokratska stranka demantovala je večeras navode Vuka Jeremnića da SDS zajedno sa nekim drugim opozicionim strankama učestvuje na izbornoj listi na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci i da je ta lista, navodno u dogovoru sa SNS, oborila listu okupljenu oko njegove, Jeremićeve stranke.

RepublikaFoto: Tanjug
Udario na bivšeg saradnika: Boris Tadić

SDS je u saopštenju demantovala navode koje je Jeremić izneo gostujući u jutarnjem programu N1, pored ostalih i taj dsa su druge opozicione stranke, pa i SDS, "pod Vučićevom zaštitom".

Kako se dodaje, SDS ne učestvuje na izborima za opštinu Smederevska Palanka.

SDS ukazuje da se Jeremić predstavlja kao neko ko poziva na ujedinjenje opozicije, a iznosi lažne optužbe na račun drugih opozicionih stranaka.

Stranka Borisa Tadića takođe ukazuje da Jeremić optužbe upućuje na račun stranke koja ga je podržala na predsedničkim izborima, i "time praktično sam sebe optužuje da je podržan od onih koji su pod Vučićevom kontrolom", navodi SDS. 

SDS poziva da se prestane sa međusobnim napadima unutar opozicije i da se "obustavi besmislena borba za prvog na Titaniku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading