OBRAZ ĐON! Ješić opravdava NATO bombardovanje

Autor: Republika

Vesti

25.03.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić, već duže vreme poznat kao neko ko je sklon skandaloznim ispadima, po svemu sudeći prevazišao je sebe.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ne zna za sramotu: Goran Ješić

Naime, on se drznuo da na dan 19. godišnjice bombardovanja tadašnje SRJ objavio tvit u kome je, po dobro ustaljenoj drugosrbijanskoj matrici za NATO zločin optužio, koga drugog, do same Srbe.

- Drugovi i drugarice, ne mrzi nas niko, ubijali smo okolo, bombardovali gradove, silovali, etnički čistiili i tako redom, niste naslednici Radomira Putnika već ovo društvo veliča Mladića i Arkanovu ćerku... - bez imalo blama odvalio je Ješić.

Nema potrebe naglašavati da je ovaj skandalozni Ješićev tvit izazvao pravu buru na Tviteru.

- Nikog nisam ubijala okolo, niko od mojih rodjaka i prijatelja nije nikog silovao, od prvog dana cela porodica u borbi protiv politike koja je odgovorna (ne i jedina) za ratove u SFRJ! Ja jesam naslednik mojih časnih predaka a bombardovanje Jugoslavinr je bilo zločin! - bila je reakcija novinarke Ljubice Gojgić.

- Ne pravite se kao da je bombardovanje kazna za to što smo mi zlikovci, a ne posledica imperijalističke politike zapada koju je okusilo toliko njih posle i pre nas. Recite onima koje prodaju na pijacama robova u Libiji da su krivi i da su im bombe zaslužena kazna. Otprat. Zbogom - naveo je tviteraš Aleksa Raspopović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (140)

Loading
Danica

25.03.2018 15:42

Prosto da neverujes da neko moze da kaze da smo mi krivi i da smo zasluzili bombardovanje! Stvarno strasno!!!

Milena

25.03.2018 15:43

Ne mogu da verujem da Ješić misli da smo zaslužili bombardovanje. Narod nije zaslužio bombardovanje, ni ta deca, ni te žene ni niko na ovom svetu. Ješić je malo otišao u opsajd.

Hana

25.03.2018 18:32

@Milena - Narod ovo nikako nije zasluzio.

dare

25.03.2018 21:01

@Hana - Jesiću ješiću da si ti ti takvi kao ti na vlasti odavno bi pukli kao zemlja.