ŠEŠELJ: Iz vlade izbaciti ZORANU I LONČARA!

Autor: Tanjug

Vesti

26.03.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi prilikom rekonstrukcije iz Vlade Srbije trebalo da bude "izbačena" potpredsednica Zorana Mihajlović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ali i drugi koji pokazuju da im je "EU draža od otadžbine".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Šešelj je novinarima u skupštini rekao da se mora voditi računa da rekonstrukcija bude "temeljita", jer se priprema u osetljivom političkom trenutku i dodao da sa nestrpljenjem ocekuje sednicu na kojoj će se raspravljati o rekonstrukciji na kojoj će, kako kaže, da iznese šta ima o pojedinim ministrima.

- Iz vlade, pre svega, treba da se izbace strani agenti, oni koji po svoje mišljenje odlaze u zapadnjačke ambasade, koji su peta kolona i koji godinama tako deluju. U kritičnim momentima oni mogu odigrati ulogu ''trojanskog konja'' ako se zateknu u vladi - rekao je Šešelj.

Precizirao je da misli na Zoranu Mihajlović i Zlatibora Lončara, kao i na još neke koji pokazuju da im je EU draža od otadžbine, budućnosti svog naroda i nacije.

Neke ministre, kako kaže, treba smeniti zbog nespospobnosti, a neki će, dodaje, otići zbog bolesti.

Ocenjujući da je vladajuća partija do sada vodila računa da ima i prozapadne i proruske ministre zbog "ravnoteže", Šešelj kaže da je prošlo vreme "sedenja na dve stolice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading